Аре, че ше четем

09 10 2012 @ 15:12Trackback
Етикети: , , ,
Категории: реклама
hyper
12 коментара

02 екзистенциален роман

pls, отбележете се у тая уйдурма, ако ви боли шпека по случая.

 1. Longanlon says:

  ма голяма награда за проза ли ве

  не си се пофалил

 2. asktisho says:

  Хахаха, йеее, йооо, ура! Ама, само за “клиенти” на фейсбук ли е тази покана? Нямам вече нерви / време за досадния клюкарник и го намирам за по-умствено ограничаващ дори от бай брадър (когато всички започнат да харесват нещо, едва ли е толкова яко). Дори успях ефективно да си изтрия профила преди време. Обаче имам 10-12-15 или колкото там лева ще й поискаш, плюс това държа да притежавам и втората книга от автора с автограф. Накратко, тъй като животът извън “уйдурмата” е по-красив, по-смислен и по-привлекателен, използвам възможността да се отбележа тук – в коментари. Поздрави!

  • pro says:

   Е ти ако не си в софето по него време, тя поканата си губи смисъла. Иначе е отворено събитие, та всеки е добре дошъл. Втората ще ти я пратя като първата, нямай грижи 🙂

 3. asktisho says:

  В Софето съм по това време 🙂 Винаги се случва така, че като отивам по работа, все някой (виртуален) познат ще организира и премиера на книга. По същото време. А твоята няма как да я пропусна. Живот и здраве, де! Успех в организацията и, надявам се, до скоро!

 4. voxy says:

  потрива ръце (не за онаниране)

 5. […] Премиерата е след няколко дни в “Сунгинг хол”. Елате да се видим там. […]

 6. Blogging says:

  Ами пожелавам ти пълен успех довечера, то даже забелязах, че пишейки коментара Премиерата трябва вече да тече. И да разкажеш как беше за тези, които нямаше как да дойдем.

 7. deepzone says:

  потрива ръце също ,безсрамно копирайки voxy

 8. la-ma-rin says:

  Мой знам, че те боли колбаса за мнението ми ама аз да си кажа… ;-D
  Книгата е много добра таман я прочетох. Голем хейт големо нещо :-))
  Като хейт версия на оня бълвоч “Пилешка супа за душата” антипод некакъв хах
  Както и да е много ми хареса (както и първата).
  Е-В-А-Л-А
  Ако има 03 и нея ше прочета.

 9. Ласки за Ивайло says:

  Лекичко разтварям с 2 пръста бузките на Ивайло Борисов и му го бодвам изведнъж, без подготовка и без предварителни ласки… Ивайло тихо простенва, и като омагьосан започва да се клати в ритъма на могъщия ми чеп.

  Свършвам бързо и безцеремонно. Пълня месестия му задник с топлото си семе и го оставям в леглото сам – насилен, използван и поруган.