20 07 2009 @ 12:52Trackback
Етикети: ,
Категории: светското училище на Борисов

4 коментара

Оказва се, в Кръстова вада има само един интернет доставчик. Лошо. За 25 лева съм свикнал на онова, което те предлагат за 60 без ДДС. Чудя се дали да не взема все пак да убедя моя, че там ще имат пазар без конкуренция с тия цени. Дотогава приемам алтернативи за нет в района при следните условия: 300+к международен, 3+м български, под 30 лева.

 1. Tvel says:

  Хаха, аз съм със същите в ж.к. гоце делчев. Само че те по незнайни причини не си ъпдейтват скоростите в сайта от доста време.
  22лв е 2мб/300кб (аз съм с този), а не 1250/200
  нагоре имат подобно увеличение.

  • pro says:

   Я раздуй pls, скоростите хипотетични ли са или реално се достигат през поне 85% от времето (и колко падат през останалото време, международния в частност), колко пъти и за по колко време е спирал нета, примерно в последната година, поддръжката денонощна ли е, при лошо време има ли ядове и ей такива важни неща 🙂

 2. Tvel says:

  Аз от доста време съм с тях, най малкото поради малкия избор наоколо.
  Скоростите който ги пише на сайта са гарантирани, при торенти се стига повече(2м в моя случай), но съм стигал до толкова не само по торенти.

  Поддръжката е слаба работа, не е денонощна (8-9 до 19-20 някъде), ако спре посреднощ, няма кой да го оправи. В неделя не работят също. Нета много рядко спира попринцип, но ако има буря или светкавици спира. Тогава ако има проведи по общата връзка я оправят до ден два максимално(обикновено същия ден), но ако обаче има повреда която касае само теб може да се забавят с дни.
  Ако им късаш нервите по телефона идват обаче.
  Големият им проблем е че кабелите са по покривите, а не под земята.

  Общо взето не са толкова зле, но определено има какво да се желае.

  • pro says:

   Моментът с кабелите хич не звучи окуражаващо. Спирането при буря също е яко отживелица и свидетелства за това, че апаратурата им изобщо не е защитена, което лесно може да доведе до бум на сума ти и скъпа техника. Веднъж го преживях, изобщо не ми хареса. Моите също нямат денонощна поддръжка, но дроп за повече от 12 часа никога не е имало. Явно са куца оферта тия. Толкова е неприятно като няма конкуренция, мамицата му ;-/