11 05 2012 @ 08:47Trackback
Етикети: , ,
Категории: светското училище на Борисов
crappy
5 коментара

Кажете на Мтел, че си прекратявате договора и гледайте сеир. Внимателно проследете на какви глупости са способни пчеличките на компанията, за да си изкарат заплатата. Pathetic fucks, поне не се излагайте за 20-те ми лева на месец.

 1. Кра says:

  Това точно на датата на изтичане на договора или преди/след нея? Питам, защото ми предстои същата стъпка скоро, та исках да зная голям ли е цирка?

  • pro says:

   В последния месец от срока на договора се подава заявление в офис на Мтел. Оказа се обаче, че моята е чак 14 юли.

 2. Да, забавно е и като се окаже, че след като прекратиш договора, пак им дължиш някакви пари… Абе имат да вземат хората, халал да им е.

  • Кра says:

   Бях свидетел точно на такова нещо в един офис на Мтел преди година.
   Един човечец се опитваше да разбере защо има начислена такса за интернет, след като тая услуга му е вече спряна официално. Оказа се, че е трябвало да подаде молба за потвърждение(?), че иска да му бъде спрян нета(това било отделно от молбата за самото спиране). Така и не разбрах точно какви са тея врътки, ама е ясно с каква цел са.

 3. pro says:

  Онзи ден си подадох окончателно уведомлението за прекратяване, което по всички обяснения на *88 и хора в офисите трябва да се направи докато тече последния месец и да са платени всички сметки. Както знаем обаче, сметката за предния месец излиза няколко дни след започването на следващия. След като първо я платих, после се преместих при другия пич да ми прекрати договора, се оказа, че срокът за прекратяване е един месец от датата на пускане, следователно, ще имам да платя още една месечна такса ИЗВЪН срока на вече прекратения договор. Вързаха си гащите с още 15-20 лв смешниците.