Where’s the icons, Lebowski?!

15 12 2011 @ 11:51Trackback
Етикети: , ,
Категории: светското училище на Борисов
uncomfortable
11 коментара

нема ми иконите

Изглежда айосът не е кой знае колко по-различен от останалите – перат го същите проблеми. 1/3 от иконите ми станаха бели и няма синк, няма минк. А идеята инсталациите от апстора да не стават тихо и фоново, а вместо това да ме изкарват навън, сякаш много ме боли курец да гледам как бара се движи, и после да го пускам отново за следващата, и така 10-15 пъти, са ми напълно достатъчна причина да намразя платформата много искрено. Къв олигофрен трябва да си да направиш нещата така?

 1. Момчил says:

  Да се застраховат, че няма да върти трафик без да вижда зад телфоното устройство и да трябва да плащат неустойки после.

 2. Blake says:

  Да систематизирам отношението ми към Епъл с 2 думи:
  – iWhat?
  – iSiktir!

  🙂

 3. Милен says:

  За обновяване на приложенията, защо не ползваш Update All бутона в AppStore-a? Пак те изхвърля, но поне всички приложения с нови версии се подреждат на опашката за обновяване.

 4. a1 says:

  Сигурно не ползва update all защото има инсталирани приложения от installous и app store-а гърми като стигне до ъпдейтването на кракнатите аппове. Но е доста досадно, и аз страдам от същия проблем. А blake е безмозъчно мекотело.

 5. жоро says:

  Чадо, седни си на десктопа с iTunes и си накупи приложения каквито искаш. Няма да те изкарва от никъде и ще се появят автоматично на телефона ти. Не знам какво си направил че да си забозиш иконите така, но около мен има хора с айфони от три години, никой не се е оплакал от същото.

  Дай си още търпение и се разходи до диагностичните логове на телефона. Най-вероятно ще ти кажат какво точно се е омазало.

  p.s. не си джейлбрейквай телефона без причина.

 6. pro, jailbreak-нат ли ти е телефонът? Моят не е и никога не съм имал проблеми като твоите…

 7. pro says:

  Пичове, оценявам подкрепата ви за платените приложения и култа към Епъл, но… това не е телефон, а обикновен айпод тъч. Бях се замислил дали да не мигрирам към iPhone 4, но за момента се отказвам. За update all просто не съм се светнал, защото отскоро го цъкам и то единствено за да си разнообразявам половин час дневно. Влизам в кенефа, вземам го с мен, пускам си апстора и си свалям някаква нова игра. Толкоз. Айтюнса ми периодично се ъпдейтва с някакви десетки мегабайти и все иска да ми нахендри някакви айклаудове и други такива шитни, които отказвам, но никога не съм задълбавал в глупостите му – интерфейса просто ме вбесява. Включвам го на кабела единствено за да го заредя. Фактът че иконите се преебаха не е невъзможно изключение от богоугодността на мъртвия веган Стив Джобс и неговия възвисен статус, щото не той е програмирал ОС-а, а обикновено доказателство, че за потребителя няма невъзможни неща, при това без да се старае да ги постигне, а просто ползвайки някакъв продукт.

  Ясно ми е, че излизането от апстора за инсталация на приложение е хитро прикриване на факта, че платформата не поддържа грам мултитаскинг, но вбесява. От коментарите дотук разбирам, че епъл потребителите досущ като всички останали просто са се научили да заобикалят недъзите на използвания продукт и в тон с маркетинга му се опитват да ги представят като ползи.

 8. Дидо says:

  Не ми било бъг, майно льо, най ми било фийчър.