Тотална офис разпродажба, част 1: приключи

30 04 2010 @ 11:22Trackback
Етикети: , , ,
Категории: далавера
hyper
4 коментара

Знам, че много ги обичате разпродажбите 🙂 Тази идва с поука – не правете като нас. Никога не набивайте инвестиции в чуждо място, защото ROI-ът на цялото упражнение гаранция няма да има нищо общо с очакванията ви. И втора поука има. При толкова неуплътнени имоти на пазара не се нахендряйте където и да е. И искайте. Искайте, мамичката им дейба, наемодателска. Искайте мрежова инфраструктура, искайте документи за наема, искайте паркомясто, искайте климатизация, искайте всичко, което ви трябва за да не се занимавате с глупости, които не са ваша грижа като наематели. Защото българският наемодател много яко го е подкарал през просото и трябва дълго време да му се зачервява врата, за да се промени.

Бюро, Г-образно с конферентен модул и шкафче. Оригинална цена 585 лв, Финална цена: 150 лв.

Бюро, Г-образно, масивно, с контейнер, поставка за компютър и два издърпващи се плота. Оригинална цена 1223 лв, Финална цена: 400 лв.

Работна станция с 4 работни места. Оригинална цена 2464 лв, Финална цена: 800 лв.

4 контейнера с колелца (също на снимката). Оригинална цена 532 лв, Финална цена: 50 лв парчето

1 червен кожен директорски стол с хромирана основа, като нов (също на снимката). Оригинална цена 1397 лв, продава се за 800 220.

4 1 поставка за компютър – метална, на колелца (ако се вгледате между стола и дъгата на плота, ще видите едната). Оригинална цена 40 лв, Финална цена: 10 лв.

Секция – масивна, със заключване. Оригинална цена 1015 лв, Финална цена: 300 лв.

3 шкафа за съхранение на документи и други с подвижна стъклена врата. Оригинална цена 891 лв, Финална цена: 100 лв парчето.

Черен директорски стол, супер запазен + още един подобен – подарък. Вторият стол е с едно счупено колело и няколко скъсани шева на седалката, която очевидно не е от естествена кожа. Цена 50 лв.

Автомат за вода с охлаждане и затопляне (без бидоните за вода). Оригинална цена 180 лв, продава се за 90 80.

Висока маса + 3 бар стола. Оригинална цена 340 лв, продават се за 200.

Хладилник Liebherr с още над 4 години гаранция (също на смиката). Оригинална цена 400 лв, продава се за 220.

Шкаф за мивка + мивка + смесител и кухненски шкаф + лампа. Ако не се лъжа, ширината е 100 см. Оригинална цена 360 лв, продава се за 200.

Всички описани и показани неща са закупени нови, използвани са между половин и година и половина, и са в отлично състояние.

Бонуси по избор за закупилите повече от едно нещо – микровълнова, прахосмукачка или кафемашина (докато ги има).

Принципът е first come first serve. Купувачът е отговорен за демонтажа (когато се налага такъв) и транспорта на нещата. Офисът се намира в София, Хладилника. На юридическите лица може да бъде издадена фактура. Кажете после, че не е далавера.

Предпочитам директната комуникация по телефон. 087 8877114.

 1. Жоро says:

  Всъщност поуката е, че всеки трябва да прави това, което разбира. Във Вашия случай не сте искали, защото не сте разбирали, а сте се стиснали да си наемете консултанти, които наистина разбират.

 2. Oleg says:

  Вземам черния директорски стол. Ще ти пратя телефон на мейла, да се уточним кога ще е удобно.

 3. pro says:

  Doods, дето викат по телевизора – сега с нови, по-ниски цени…

 4. pro says:

  Окончателна и дебилна в своята евтиния оферта – вижте горе актуализираните цени. Имате 3 дни.