Ок, спечели ме, бате

02 02 2012 @ 09:52Trackback
Етикети: , , ,
Категории: невероятната българия
blank
2 коментара

В последните 2 месеца забелязвам интересни феномени. А именно, че глад е започнал да мори много народ и стари, отдавна позабравени схеми отново излизат на мода. Мултилевълите пак са яко активни и дебнат на невероятни места, онлайн хуйните за попълване на анкети, оценяване на продукти и други безсмислени тъпотии също изплуват от 90-те. В големите магазини тонове лешпери предлагат безлихвен кредит с ебати апатията, а пък по-отзад вносителите на техника са сложили по един собствен продавач, за да пласира конкретни продукти. За капак и ненормалните идиоти от сложи-квото-прилагателно-се-сетиш Pages звънят един през друг, щото не могат да си изпълнят квотите.

Сред хаоса на куците схеми обаче по-покъртителен е хаоса на представянето им. И докато навън хората с малко пипка ползват даденостите на новото време, за да си намерят работа, у нас нещата си остават малко по-1.0 и с обичайната соц школовка.

спам чудо

  1. Nerv3n says:

    Сера му на Росен Коломанов. Вторият мейл не го разбирам въоПще – продава ли го това приложение-чудо или се хвали че може да прави “софтуерени” продукти? Смърт!

  2. extazy_eli says:

    А аз не мога да разбера това първото измама ли е, или на принципа на мултилевъла се вадят някакви пари. Защото мой познато го “работят” това, но нищо не казват. И какво точно става там. Аз ли съм тъпа, или само на такава се опитват да ме правят. Били доволни и само толкова! Моля някой, ако знае подробности да ми отговори!