Карбовски, you are doing it wrong

19 05 2010 @ 11:03Trackback
Етикети: , , ,
Категории: светското училище на Борисов
annoyed
10 коментара

Мартин Карбовски facebook

Обвинен си в престъпна небрежност в следствие на която Фейсбук фен страницата ти се управлява от някаква агресивна пичка с неприятен тон, говореща и вършеща неща от твое име. Разбира се аз може да не вдявам мастърплана зад случващото се и всичко това да е една грандиозна инсценировка, но по думите на същата тази пичка в 2 часа снощи, когато имаше много интересен дебат, уви, изтрит тази сутрин, понеже, цитирам, отишъл в неправилна посока, ти най-вероятно не си запознат с нищо от случващото се там и изобщо не е нужно хората да се обръщат към теб. Което е много грешно, ако ме питаш. И в случай, че е тънък подход, и в случай, че е истина. За съжаление, не можах да намеря друг твой профил, за да взема нещата в ръце и да подам репорт за имперсонализирането ти от трето лице и свалянето на тази фен страница. Жалко. Защото когато натиснах бутона “like” имах предвид теб, а не “образът Карбовски”, който явно всеки може да надене, като капут и да вре където и както намери за добре.

p.s. в резултат на едно-друго с админката на групата проведохме следния съдържателен и изключително илюстративен диалог…

Мартин Карбовски facebook

 1. Девойката сериозно ли е написала, че hometown ѝ е Lozenets, Sofia, Bulgaria? 😆

  • vestimir says:

   Е, то не е нещо скандално това – и аз съм си го написал 🙂 Гордост си е да си на четвърт бира от Южния!

  • pro says:

   Май е някаква Фейсбук тъпня това. И на мен ми излиза хоумтауна в тая подредба.

 2. Ники says:

  Агресивните пички от НБУ със самочувствие отвъд стратосферата ще са новият най-велик дразнител на обществото.

  П.П. Мале каква гей прайд снимка си си избацал….

 3. mname.org says:

  Дразнеща е Веселайна/Веселъна …

 4. Longanlon says:

  front в mail точка bg

  имейла на предаването

 5. pierrot says:

  Телевизионният образ на МК няма нищо общо с нищо останало негово явно. За съжаление, защото води страшно понякога. Обаче…любопитно ми, дали въобще знае, че се води такъв профил в бука за него? :)))

 6. Longanlon says:

  pierrot, не знам защо смяташ, че телевизионният образ на Карбовски няма нищо общо с истинския човек – следя го като писател в Егоист преди 12 години, слушах радиопредаването му… Това си е той, такъв си е.

 7. Agressiva says:

  Надявам се сте доволни след като FAN PAGE-a е изтрит… В който като съм коментирала, съм се разписала с инициали. 😉