Дочакахме

10 06 2010 @ 20:02Trackback
Етикети: , , ,
Категории: love, продукт
hyper
10 коментара

Wrigley 5 в България
Wrigley 5 в България

Малко над 2 лева за 12 парчета (в Северна Америка са 15, колкото са и релефните отметки от задната страна, ако обърнете внимание) и засега само сините (cobalt) и зелените (electro), но как си струват всяка стотинка, копеле! Ей такива малки неща могат да ме накарат да се разплача от щастие. Ако не сте фенове на аспартама, пробвайте нещо друго. Примерно Elma. Която няма много вкусови качества, а дражетата са пренебрежими като размер, ама ужким е био.

ELMA

 1. stoinov says:

  първата дъвка която успя да задържи вкуса и аромата си през цялото време през която я дъвчех. даже имаше и за втори път.

  • Иван says:

   кутийката е пълен мрак и с тоя релеф е чекийка за окото, ама като дъвки издишат генерално, деа.
   нема го веке тъмносиния орбит-лента, нема го 🙁

 2. Боби says:

  Елмата не е зле, но не ми стъпва на едни “натурални” дъвки, които плъзнаха веднага след края на соца, в черно целофанче увити, кат бонбонки. Иначе от тоя тип “корекомски” дъвки по бензиностанциите има едни доста благи Mentos Aqua Kiss – каквото съм опитал ми е допаднало!

 3. Боби says:

  И тва е вярно… за щастие няма пълно щастие, иначе си губи смисъла 😀

 4. Blake says:

  Ооо, да, определено Ментоса Аква Кис ми хареса повече от тези. А какви балони стават от него… кобалта ряпа да яде. Ще взема да пробвам и другия вид на Ментос, макар че не ми вдъхва надежда, некво плодово е…

 5. Katz says:

  5 в Германия се появиха миналата година, взех си Electro заради името (btw в САЩ се казват Rain). Вкусът е супер, но не забелязах да държи необикновено дълго.

  Опаковката обаче е най-доброто, което съм виждал от дъвки, а тези имат и симпатични реклами.

 6. Casper says:

  На фона на всичките орбит-морбит и т.н. шитс, 5-цата си е с доста дълготраен вкус. Ментос – този хавайския – с още по-шантавата опаковка също не е никак лош, но Електрото държи повече… 2.4 в омв, а в кварталния магазин 1.99 :> Далаверка!

 7. Step One says:

  Елмата е невероятна – първото и последно сдъвкване на драженце ми струваше 100 лева. Залепна някъде из зъбите и следващия звук бе “хръссс” и хоп – на гости на добрата ми зъболекарка. И дотук с експериментите на тема “дъвка”.
  Пък си мислех, че имам здрави зъби 🙂

 8. Ivailo says:

  тази марка Дъвки в оригинал се намира само в АМЕРИКА….тУК ИЗМИСЛЕната фирма ‘Орбит’ се опитва да набута на Българите фашификатите …..
  оригиналноста на тази Марка се крие в това,че Какъвто е цвета на опаковката(там където е самата 5-ца) ,,такъв е и цвета на Дъвката отвътре….като самия вкус на дъвката трае 24 часа
  В Щатите тази марка дъвки една опаковка струва 12 долара….