Български копирайт от ново време

24 10 2011 @ 14:19Trackback
Етикети: , , ,
Категории: зле
giggly
11 коментара

Магазин HAMMER отвори врати в Сентрал Мол

Новият магазин HAMMER отвори врати в Сентрал Мол – Велико Търново.

Уникален микс от модерни и качествени облекла и аксесоари, изненадващи цени, стоплящи сърцето и душата на младите момичета и дами. Много редовни нови предложения, винаги на познатите стоплящи сърцето и душата цени.

Момчетата и мъжете ще бъдат също толкова щастливи, колкото момичетата и дамите, защото ще открият нови, по-добри възможности за своето представяне.

Собствениците пожелават приятни мигове и хиляди усмивки в магазин HAMMER, като ни информират, че с всяка следваща седмица предложенията ще растат, но цените никога – все така топли за сърцето и душата, а най-вече незабележими за портфейла.

Магазинът се намира на второ ниво в Сентрал Мол.

Авторът – президент! Ебем ти балотажа!

 1. Atanas Yanev says:

  “Момчетата и мъжете ще бъдат също толкова щастливи, колкото момичетата и дамите, защото ще открият нови, по-добри възможности за своето (сексуално) представяне.”

  Браво! 🙂

 2. voxy says:

  стопли ми сърцето и душата 😀

 3. Manuelle says:

  Уникален микс от модерни и качествени облекла – в смисъл, че са или модерни, или качествени облеклата? Така излиза…

 4. Kalin says:

  Митьо Пищова ще да е тайният копирайтър! Или някой от неговата школа “Жакузи” 😉

 5. А защо това малоумие да е толкова важно? Мислех че е повсеместно 😉

 6. asktisho says:

  Снощи не съм спал, защото ти четох романа за трети път. Ти си единственият БГ автор, когото препрочитам за трети път! Смях през сълзи и големи комплименти, да знаеш!

  А за копирайтин’ изобщо не ми се говори – каквото нивото на клиентите, такова и на “копирайтърите”. Първите обикновено са селяни, тотално отчаяни от невъзможността да измислят дори един ред, но доволно инвестирали 200 000 лв в чисто нов мерцедес, ама рекламата на фирмата им, която палаща за същия този мерцедес, ако може, трябва да мине безплатно.

  Затова копи-пействат от интернет или “наемат” внучката на шуренайката да им пейстне вместо тях, щото понякога се оказва, че не могат да използват и хампютър. 🙂

  Но никога, ама абсолютно никога не дават пари за авторски текст. Такива дебили са на принципа: “Ти мене акъл не ми давай, акъл си имам, пари ми дай!” Пожелавам им “бавна и мъчителна икономическа смърт”, както обичаш да се изразяваш 🙂 Че да ми се стопли душата и на мене 🙂

  Шегувам се, естествено! Да са живи и здрави селтаците! Без тях не може. Животът е цветен. И точно за това е хубав.

  Поздравления отново за чудесния ти неприличен роман! Да вземеш да ни зарадваш скоро с някое продълженийце, а?

  • pro says:

   Абе под сурдинка, аз сигурно съм и единствения български автор, който си взема собствената книга като четиво в кенефа и всеки път я чете все едно я вижда за пръв път 😆

   Втората е готова, ама ще излезе напролет, когато пазара трябва да е по-жив.

   • frangoff says:

    Време беше, пък и аз започвам да губя търпение : )

   • Nerv3n says:

    Ама няма ли да е безплатна??? 😀

 7. asktisho says:

  Бих искал, но не мога да пресъздам дебилизма, патоса и емоционалния заряд на онази сцена от “Улицата”, в която Кръстьо Лафазанов заяви:

  “Я-ааа, каква приятна новинааааа!”

  Еми, ще имаме още един повод да чакаме да се запролети тогава 🙂

 8. asktisho says:

  …или май беше Гърбов? Забравил съм ги вече. Трябва да си го пусна пак. Сълзи на радост са това, ей…крокодилски сълзи. Н.Р е перфектното четиво за кенефа, наистина! Радвам се, че именно там го “преоткрих”. След едно скорошно грипно заболяване. Пък и задълбочените авторски размишления върху сюжета, сигурен съм, ще допринесат за една много по-съвършена втора версия, която в никакъв случай не трябва да е безплатна, Nerv3n 🙂