Wut?

11 09 2011 @ 16:24Trackback
Етикети: , ,
Категории: невероятната българия
confused
12 коментара

pizzary

Тази табела е показателна по няколко начина. Собственика език не знае, боли го курец, той продава пици, не преводи. Дизайнера направил табелата и да знае език го боли курец – на него не му плащат да пруфрийдва чужд текст, а да дизайнира. Бранд мениджъра на Загорка, или който там отговаря за замесването на името на компанията тук и там вероятно знае език, за да заема позицията и вероятно трябва да го боли курец къде седи логото им, защото именно това му е работата.

Фактът, че като краен резултат тази табела е налице идва да покаже едно. Никой, никога, никъде у нас не го боли курец за нищо, независимо каква му е работата и колко получава за нея.

 1. Иван З. Димитров says:

  Изпратих им mail със съдържание линка от горе.

 2. Михаил says:

  Ми ако напишеш pizzary у Google, тия излизат на първо място. SЕО от раз!
  Колко щяха да се мъчат да излязат най-отпред ако си бяха пицария…

 3. Санчо от Прованса says:

  е поне здрава нация сме, без болежки

 4. ibuki says:

  голям смях, това е по-скоро антиреклама, защото половината българи не знаят и без това английски

 5. LordDoskias says:

  От такива постове мога да оценя благозвучността на езикът ни – боли те курец, пък макар и като го чета само 🙂

 6. нема смисъл says:

  “Собственика”, “Дизайнера”…

  И си тръгнал да се заяждаш с правопис.

 7. herpety-derp says:

  то трябва Salty & Sweet да е, ама карай.

  • DICTIONARY says:

   А дали пък да не погледнеш речника за различните значения на думичката “Salt” и тогава ще си отговориш сам на въпроса точно как тряба да е написано;)))

 8. DICTIONARY says:

  Съдейки по написаното по-горе ще се опитам да ви пресъздам тежките мисли налегнали този велик блогър, виждайки тази табела:
  1. “Аууу, че хубава рекламааа….ама какво е това?Та те не знаят как се пише “Пицария” на английски….хахахаха……….ооофффф, ами ако те не са искали да напишат това, а просто да са по-оригинални, нестандартни и различни……офффф…”боли ме курец”…не мога да мисля толкова задълбочено…….ще ги “постна” у блогчето ми;)))
  2. “Собственик(А) език не знае”………абе то и аз не знам, ама ще пробвам да напиша едно от мойте “умни коментарчета”……..па “боли ме курец”, нали аз си знам достатъчно мноооо “urban” лафчета;)))
  3. Ауууу и дизайнер(А) май не е забелязал тази “огрОООмна” грешка!!!Еххх, ако бях на негово място…аз щях да я забележа!!!Ама мен ме “боли курец”, щото не мога да измислям толкова готини реклами!
  4. Ще спомена и Бранд мениджър(А) на Загорка, та да се изкарам по-умен от всичките взети заедно;))))Може ли да взима толкова голяма заплата, па да не доглежда толкова прости неща???
  Дали тея “прости” хорица са седнали да обмислят нещата, да следват някаква фирмена стратегия, да измислят най-доброто SEO (както Михаил се е сетил)……абе аз си имам друга работа и не мога да вниквам толкова надълбоко…….на мен работата ми е “да ме БОЛИ КУРЕЦ”!!!

  Фактът, че като краен резултат имаме една много готина снимка, една доста добра реклама, SEO №1 и един доста неграмотен и смешен коментар под снимката;)))