11 09 2010 @ 18:44Trackback

Категории: светското училище на Борисов
lethargic
7 коментара

Имам делово предложение. Ако някой от вас ползва eShop за WordPress, има нужда от интеграция на ePay в него и е навит да си поделим 300-та паунда, които пича иска за да напише гейтуей, да сложи един хикс в коментарите тук. Аз вече донейтнах моята лепта, за да вкара банков превод в текущата версия, но 700 лева малко ме стресираха.

 1. dzver says:

  Вземи поискай съдействие от съпорта на epay и ще си спестиш едни 700 лева.

 2. И после това ще влезе в самото разширение, или ще остане само за хората, които си поделят парите?

  • pro says:

   Зависи какво искаме, предполагам. Агента е разбран. Помолих го и в последната версия добави BGN като валута и сега го ръгам да смени местата на валутата и сумата, че в момента лв идва преди числото. В първия мейл му казах, че нямам против гейтуея да се разпространява свободно с бъдещите версии на плъгина. Ако зависи само от мен, все още нямам против, макар че не очаквах чах такава сума за нещо, което ми се струва доста просто за интеграция при вече налични други подобни :-/

 3. peter says:

  А не може ли самички да си го напишем?

  • pro says:

   ами сигурно може, който може да коди 🙂 притеснява ме само какво ще се случва при всеки ъпгрейд на плъгина. те са отделни гейтуеи, които се активират поотделно в него и… не знам.

 4. peter says:

  Еми тогава да не ходим в гората като ни е страх от мечки?

  Идеята ми беше да се направи самия гейт тук. Но изисква и тестери… и отделно след всяко обновяване ще трябва да има и последващо обновяване на гейта което е неминуемо.

  Общо взето си има и плюсове и минуси…