21 06 2009 @ 11:41Trackback
Етикети:
Категории: светското училище на Борисов
confused
5 коментара

Porsche Design тостерът от Siemens на живо изглежда адски разочароващо, евтино и паянтово. Много далеч от 300 лева прайс тага и претенцията, ако и да е от алуминий. Предполагам и кухненската везна ще е същата. Жалко.

Update: месец по-късно Siemens България, дали заради голямото търсене или нещо друго, вече го продава за 330 лева; лол лол лол

 1. Интересни по-така уреди има в Техномикс — на бул. Сливница, точно след Околовръстното, преди разклона към Банкя и срещу циганските коптори. Те са официалните представители на Горенье например, а видях, че залиташ по Ora-Ïto серията. Ако там те разочароват… съветът ми е да си вдигнеш багажа и да отскочиш до Солун. Близко е, става за еднодневна разходка дори, а нещата, които видях във Vicko например са хем по-евтини, хем по-симпатични от предлаганите в китната ни родина.

 2. wakeop says:

  А, пробвай следващия път да потърсиш любителски снимки на “нещото”, преди да го поръчаш.

 3. eenk says:

  Имах такъв и ако не се счупеше захранването на 3 месеца, се задръстваше с трохи редовно; докато не го изхвърлих накрая. Използва стъклени реотани като на соц печка, а не оголени нагреватели, което прави загряването, печенето и изстиването му бавно. По-малките филийки никога не стърчат като изскочат и ваденето им е направо опасно поради горната причина. Изключително скапан и недомислен уред. Design for design’s sake.

  Все пак, ако си падаш по дизайнерски тостери, вземи си този на Джаспър Морисън, само не знам дали го има по технополисите/маркетите:

  http://www.jaspermorrison.com/html/1925771.html

  Красив е и на живо.

 4. евелин says:

  в секундата в която видях тоя на Джаспър Морисън в главата ми светна лампичка apple дизайн 🙂 като оня виц – ако apple правеха тостери, щяха да правят най-страхотните тостери на света но само 1/20-та от хляба щеше да може да се пече на тях.

 5. pro says:

  @Антония: не, изобщо не залитам по тая серия, даже ми е меко казано грозна 🙂 Уредите сме ги взели почти всичките, само фурната остава. Тя ще бъде пак един хитроумен Siemens. Но Солун не е лоша идея.

  @wakeop: а, не, видях го в Технополис и добре, че не го поръчах онлайн, както мислех един ден.

  @Еленко: Не е лошо това, действително. Работата обаче е там, че реално много нужда от тостер вкъщи няма. Този го исках заради фенството си към бранда, което може понякога да ме подтикне да купувам нерационално неща. Но точно до него имаше един съвсем нелош Филипс, който за съвсем приемлива сума ще се върже и с интерора.