Pirin Golf, you are doing it wrong

15 06 2010 @ 15:42Trackback
Етикети: , , ,
Категории: невероятната българия
impressed
6 коментара

Пирин голф fail

Съвременният маркетингов Bulgrish разцепва със страшна сила…

 1. Боби says:

  Ахаха, добро попадение 🙂 Бая се зачудих дали не е нещо като 4-кросно, каквото и да е това, преди да се усетя какво имат предвид! Важното е шатъл да има, другото – заеби!

 2. Longanlon says:

  да не говорим, че за тия пари мое да идете до египет …

 3. Blake says:

  Сериозно, като гледам родните туристически оферти, се чудя кой въобще ходи в български курорт? Не за друго, ами като знам какво обслужване получава човек за тези пари, направо изтръпвам!!!

 4. nname says:

  четрикорсно гурме: 1. корс – мешана салата, 2. корс – кебапче и кюфте, 3. корс – таратор, 4. корс – десерт по избор: ябълка или банан 🙂

 5. Longanlon says:

  туитни го туй, да не го туитна аз 😛

 6. Mastikata says:

  Срам ме е да кажа колко пари похарчих на въпросното място за Нова Година 2009/2010 – и си тръгнах един ден по-рано… Уникално малоумни простаци. Първенющина на камари и некви смешници свити в скиорски екипировки се опитват да играят голф в суграшицата. На 1-ви януари единствения ресторнат в т.нар. комплекс е затворен за частно парти от поредната все-още-не-отстреляна-мутра – това не знам дали беше за оплакване или не.

  Anyway – вече бях в Португалия през април и планирам свеж остров за есента – искам да минат 5 години и много фалити преди да реша да харча пари за подобен туризъм в България.