Director: Ivailo Borisov

18 01 2010 @ 00:28Trackback
Етикети: , , ,
Категории: труд и творчество
happy
10 коментара

Ivailo Borisov the director

Знаете ли какво направих? Публикувах режисьорския си дебют. lol. Отне ми четирсетина дни да “заснема” матрияла и да го сглобя в късните нощни доби. Едва ли ще е някаква грандиозна изненада за какъв материал става дума. Съжалявам, че ви разочаровам, но в него няма цици, вулви и въобще голи жени. В един момент има гол мъж обаче.

Като пълен нууб в интернет видеото го публикувах в YouTube и секунди по-късно получих следния забавен мейл:

Dear procopy,

Your video, We are looking for John Connor, may have content that is owned or licensed by Sony Music Entertainment.

Кратка проверка установи, че Kasabian са pets на Sony Music UK. Майната му на това, абсолютно шокиращо ми е как още докато видеото се процесваше YouTube установиха, че в него може би има нелицензиран аудио трак. Бахти биг брадъра. Well, скъпи YouTube, чичко има нещо типично българско за вас. Нещо, което е следствие от безкрай изгледани видеа с изтрит аудио трак, което ги прави абсолютно безполезни и обезсмисля изцяло труда на създателите им. Чичко клонира видеото си в Vimeo. А за вас остава един голям, космат, български хуй. Не моят, разбира се, понеже ходя на фотоепилация, а и 5 сантиметра в еректирало състояние въобще не са много, но това е друга тема.

Не мога да си представя какво си мислят, че ще постигнат хората с този подход. За бога, живеем в 2010, всичко е торенти, социални мрежи и споделяне. Онова, което не сме могли да бъдем и достъпим преди сега е възможно само с няколко цъквания. И това е най-прекрасното, което може да се случи в нашето време. Ако съм си купил диска на Kasabian, понеже супер ги харесвам, с кой акъл си мислите, че ще лицензирам една от песните за аматьорското си видео, което публикувам в сайт за социално видео споделяне?! Има стотици милиони хора, да не кажа и милиарди, които не са адекватни на времето, в което живеем.

Между другото, драги Sony Music UK, ако имате власт над pet-овете си, посъветвайте Том да се подстриже. Прилича на хуй с тая коса.

О, и още нещо. Vegas Pro е супер. Помислете за лиценз за потребители от моя калибър, който не изисква да извадят близо 600 паунда само за да си начешат крастата.

 1. kmrd says:

  qkо, dо sega ne bqh gledal fan-made filmche оt EVE

 2. пламен says:

  По броя хуйове на постинг доближаваш Лебедев 😉

  Обаче се постави на мястото на Гугле с всичките там ламтящи за пари звукозаписни компании на главата…

 3. Защо не е жива Людмила, та да те провъзгласи за всестранно развита личност! Че и медалче можеше да ти даде… Мъка, мъка!

 4. MacTeP says:

  Нещо не ми допадна, ама сигурно защото не си падам по Eve.

  Малко като шок обаче ми дойде коментара ти за това, че веднага са те надушили за авторските права… Big Brother яко гледа…

 5. AirMonkey says:

  Предполагам, че има някакви предварително зададени акустични отпечатъци и не е проблем по време на просесването на клипчето да се извлече инфото от аудиото и да се направят няколко сравнения. Също като Shazam например. А иначе, че си пазят песните – разбирам ги, все пак всеки може да извлече клипчето, а после и песента и да я слуша без да плаща нищо. Не, че не може да се намери по принцип по други нелегални начини, но нали целта им е да ограничат точно тези начини…

 6. Senji says:

  От известно време не сам минавал покрай EvE кой отнесе толкова пердах?
  Май гледах когато goonfleet изнасилиха един титан ама това ми изглежда по ново, дай малко инфо 🙂

  • pro says:

   Геополитическата обстановка стана много драматична след Dominion. На северния фронт сме NC vs Triumvirate + Evoke + Circle of two + Red Overlord + The Initiative + Atlas + Cry Havoc + сложи-който-се-сетиш 😆

 7. anjela says:

  грешиш г-н апостолов от тебе по всестранноразвита личност няма и не може да се намери не само в света ами и в цялата вселена.то не беше диетолог,астролог.веб-дизайнер,менажер в интернет.парапсихолог,доктор философ,маркетолог,специалист по рекламата,SEO специалист,писател изобщо всичколог.такава светла и велика личност до сега не се е раждала и няма да се роди.ти си единствен и неповторим друг такъв като тебе няма и да има.
  “by anjela”

 8. зло куче says:

  Последните изцепки на Луд Апостол, коментирани:
  http://zlokuche.blog.bg/drugi/.....ata.943159