Умна и красива

07 03 2012 @ 16:12Trackback
Етикети: , , , ,
Категории: невероятната българия
uncomfortable
4 коментара

daisy technology

Покрай ума и красотата Дейзи са пропуснали да внедрят други ценни за бизнеса качества, така щото доставката на ЕКАФП-а отне един месец, като през това време не им беше много зор нито да ме информират кво става, нито да движат нещо особено бързичко, макар датата на доставка да беше 20 февруари. Накрая се наложи да им кажа, че искрено съжалявам задето съм избрал тях. Още два дни по-късно го получих, хвала на Брамапутра. Между другото, на живо апаратът е гигантско разочарование и няма нищо общо с рендърите. Сега разбирам защо са ползвали тях вместо реални снимки. Най-малкото е два пъти по-голям от очакваното, а бялото въобще не е iБяло.

Иначе респект към гиганта на креативната мисъл изцепил това. И още по-голям респект към одобрилия го. Но предвид колко объркана фирма всъщност са Дейзи, всичко изглежда наред.

 1. Ти да не си поръчал някакъв тунинг на тоя касов апарат, та да те мотат един месец? Не виждам нормална причина, освен ако не са чакали калъф от алигаторска кожа….

  • Ceko C. says:

   В момента изтичат крайните срокове за подмяна на касовите апарати с нови такива, които имат дистанционна връзка с НАП. Та по тоя случай явно има някакъв зор.

  • pro says:

   Нямам идея защо. Може би покрай кампанията за популяризиране на серията са получили прекалено много поръчки. А може би просто са свикнали да работят на обороти от соца. За сравнение, покупката на предния апарат от електронния магазин на Елтрейд отне по-малко от седмица с фискализирането и всичко. Наистина съжалявам, че се подведох по пичия си акъл и реших да взема “по-красив” апарат, вместо да върна стария за доработка.

 2. Баща ми си купи касов апарат “Дейзи” за фирмата (черен, а не “айБял”) – в общи линии на следващата седмица (пет дни по-късно) беше фискализиран и си го взе. Не ми е ясно тук какъв е бил казуса.