Спам на годината: безусловният победител

18 12 2011 @ 12:52Trackback
Етикети: , , ,
Категории: невероятната българия
impressed
7 коментара

нечовешки спам

Това е най-покъртителния спам прес рилийз не-знам-какво-точно-е, който някога съм получавал. Като започнете от събджекта, минете през уводните думи за топ локацията и я докарате до цялостния вид и усещане, което оставя чудото на титаничната мисъл. После човек поглежда празничното меню и всичко си идва на местата.

Все по-често се питам защо напоследък стана така, че фирмената комуникация спря да минава дори един пас на груба корекция преди да види бял свят.

 1. Аз си имам любим спам от деня преди изборите тази година – http://cl.ly/3K2Z0r2C0f0x040y1j08

 2. Longanlon says:

  “цнтъра” ли ве хаха

 3. MilenG says:

  В бизнеса влязоха много неопитни и необразовани хора. Последните години имаше голямо разместване на пластовете – стари фирми затварят, на тяхно място идват бивши техни служители и т.н. Наблюдавам същото явление в Китай и някои други развиващи се страни. Да правиш бизнес с такива новоизлюпени бизнесмени стана много рисковано.

  Всъщност в България фирмената комуникация никога не е била на високо ниво, обаче турболенцията от последните години вкара в бизнеса много хора, които не са обръщали внимание на какво ги учат в училище. Банките също имат вина за това. Преди време банките искаха бизнес план, който да доказва че начинанието е печелившо поне на книга. Последните години преди кризата даваха пари наляво и дясно, достатъчно бе да имаш съдебно решение.

  Според мен, бизнеса трябва да се укропни, като в него останат по-професионалните играчи.

  • hahavel says:

   “турбОленция” и “УкрОпни” ме развеселиха много повече от въпросния спам

 4. Galarad says:

  MilenG, ти извлече всичко това от онзи спам?

  /bow

 5. Blake says:

  Мене най ме кефи комбинацията от “Посрещнете Нова година” и “с много естествена светлина” – наобед ли ще я посрещаме :))

 6. Nerv3n says:

  Нова Година в конферентен център, а?