Я сом метро питбул

23 07 2010 @ 15:11Trackback
Етикети: , , ,
Категории: пинизи
embarrassed
9 коментара

Бидейки метро до мозъка на костите си и латентен фагот, драматургът Борисов, известен още и със сценичното си име Селина не търпи косми по себе си от доста време насам. И нямам предвид само down there и гърдите. Махал съм си космите на ръцете над 10 пъти и слава на бога, че не съм от оня турско-италианско-мексикански тип мъже, които на гърба имат два метра вълна, че щях да умра на мъка. Обаче след като помислих известно време, взех нелекото решение да си обезкосмя и краката. Но понеже този постинг преседя година и кусур, защото докато се наканя да ги снимам, те (космите) отново избуяха, всъщност драматургът Борисов-Селина току-що си удари крайниците за втори път. Ако трябва да съм честен, в два дни свалих всичката вълна от себе си, но за краката ми е думата сега.

Обезкосмяване на краченца

Преди да кажа друго, ще кажа едно – фотоепилацията е пълен ташак! След поредица сеанси в началото на годината, в които космите на гърдите ми действително видимо оредяха, месец след като приключих те започнаха да никнат отново, а сега елате да ме видите на какво приличам. И само като си спомня цената от 220-250 лева на сеанс, ми идва да ударя едно коляно в челото на някой, ма-да-фа-ка!

Затуй крачката обезкосмих с верния Бодигрум. За незапознатите пояснявам, че той не е епилатор, а по-скоро комбо между тример и електрическа бръсначка и в следствие на това след процедурата все пак остават връхчетата на космите, които, ако сте ербапи после можете направо да изплющите с епилатор, или да отидете на кола маска – дължината на космите е идеална. Ако сте по-малко ербапи, но все пак перфекционисти – просто се покрийте с крем-депилатоар. Аз лично обаче избягвам такива груби химии, освен ако много не се налага, а на кола маска и епилиране ще ме видите само в случай, че остават два часа до катаклизъм.

Следствия от обезкосмяването:

1. Всеки полъх на вятъра се усеща с невероятна сила; в началото е много шокиращо и студено;
2. При къпане се изразходва в пъти по-малко душ гел и вероятно хигиената отива едно ниво нагоре;
3. Белият цвят, който се разкрива отдолу надминава и най-смелите очаквания;
4. В първите дни може да има лек боцкащ дискомфорт на местата, където кожата се търка;
5. Ахъм, прощавайте дамите… за камбаните изведнъж се появява толкова много място, че от време на време може да се чудиш дали изобщо още са там;
5.1. Боксерите пък се веят като националния флаг;
6. Космената покривка чувствително се сгъстява още след първото махане;

И едно интересно наблюдение – от всеки корен излизат по 2 или 3 косъма, което сигурно обяснява значително по-голямата гъстота в тази зона.

А сега – на плажче.

 1. Жилет says:

  Честно – тоя крак на снимката е грозна работа.

 2. Иван says:

  … a ежедневното, кхм, налузване на гащите си е половин чекия. Докато не тръгнат първите милиметри крачен косъм – тогава става малкото зло.

 3. Михаил says:

  Бахмааму и цените и мъките.

 4. ina says:

  Много ми хареса ламината :))) Какъв е?
  п.п. точка 6 не те ли притеснява?

  • pro says:

   Цък тук. Обаче понеже са много големи уеб прота, после трябва да цъкнеш на таба Decors и после на 8630. В Паркети Space на Ситняково беше най-белия и минималистичен от всички възможни. Само че е без V-фуга, че нещо малко изкуствено ми седи тя.

   6 не ме притеснява, доколкото не смятам да задържам космената покривка там и без това.

   • pro says:

    Излъгах. На Tarkett е, но кой модел и цвят нямам нерви да търся в безумния им каталог с картинки 30х30.

 5. ина says:

  Оф, чела-недочела. За там е ясно, мисълта ми беше за краката. Да не се налага след време два пъти на ден минаване с косачката 🙂
  Гадна работа са това космарляците.

  Спейс навремето така ме бяха ядосали. Нещо се бях объркала с количеството и ми остана един кашон от ламината, който исках да върна, по-точно да сменя за первази и тем подобни. Ами не можело. А ми се върти в главата някаква сума от 1200 лв похарчени там. В крайна сметка благоволиха да го вземат и като го продадат да ми върнат парите, което се случи след 2 месеца.

 6. ницк says:

  Ивайло прекарал си се с тия техники, брато. Всяка нормална козметичка за коломаска от врата до върха на пръстите, че и с гръб включен ще ти вземе не повече от 60-70 кинта. При мен процедурата отнема около два часа лежане и скука. Аз дето съм сериозно обрасъл след година-две ходене всеки месец виждам сериозно намаляване на козината до нива абсолютно приемливи. А болката не е нищо особено. Дет’ се вика като ще си гъзар ще търпиш. Тия кремове, бръснения и подобни само карат космите да се удебеляват и да започват да излизат по 2-3 от коренче. Което си е кофти тръпка отвсякъде.

 7. evgeni says:

  тъпо.