Ърбън малцинствено-събкултурна комуникация

25 09 2011 @ 13:56Trackback
Етикети: , , ,
Категории: зле
annoyed
10 коментара

веганци и вегетарианци

tbh, не е далеч момента, в който от вербални сблъсъци, като тези, нещата ще ескалират до взломяване на ресторанти, сборища и дънене на ядящи елда развлачени апостоли, които не знаят кога точно да спрат с брейнуоша. И се опасявам, че месото няма да има нищо общо с това.

 1. Момчил says:

  Като оригиналничат с показността на вегетарианството си, ще поемат критика.

 2. Торбалан says:

  Понеже вегетарианците не са ми приятели, лошо ли ще е да хапна един за обед?

  • Един специалист по хранене твърдеше, че вегетарианците били по-вредни и от бройлер, тъпкан с антибиотици. Сериозно говореше, май – свързано беше с метаболитната биохимия, но не помня подробности.

 3. Blake says:

  Ей точно тая показност и наглост не харесвам у всичките “талибани” (вегетарианци, религиозни и прочее фанатици) – нека всеки да си прави каквото си иска, и мисли че е добре за него, ама защо мамка му трябва да се опитва да убеди целия свят в “правотата” си?!?

 4. Manuelle says:

  Много ми е любопитно човек с точно какъв интелект счита кокошка за свой приятел? Нали приятелите са, за да общуваш, да се забавляваш, да споделяш?
  Хубаво, не ядеш месо – твое си решение. Но не обикаляй да втълпяваш, че прасетата и бройлерите са пръв другар на човека.

 5. Почивки в Турция says:

  Здравейте и от мен. Четох за ърбън обществото не много отдавна. Хареса ми статията само искам да допълня, че каквото и да си говорим предпочитам да наблягам на позитивната страна на нещата. Надявам се вие да сте на моето мнение. Иначе поздрави и успех :)))

  • pro says:

   SEO boys, SEO boys, whatcha gonna do, whatcha gonna do без линкове в коментарите? Все още ли ще наблягате на позитивната страна? А в един следващ етап домейните ви ще бъдат линквани към кийуърди, като “минети”, “анадолски манафи” и друга искряща позитивност. Иначе сте ми добре дошли.

 6. Nerv3n says:

  Ей вегани, майка ви ШЕ е*а 🙂

 7. Силвия says:

  А милите животинки, дето измират всяка година по нивите при жътва?

  Или тях не ги броим, защото……

  Тук дават визуално критериите за политически коректно ядене на животни.

  http://www.smbc-comics.com/ind.....2393#comic