Четвъртък, четвърти @ 19 sharp!

29 01 2010 @ 11:55Trackback
Етикети: , ,
Категории: четиво
hyper
12 коментара

01 неприличен роман

Дами и господа,
Настъпи дългоочакваният момент! Пършивата ми книжчица ще бъде представена на широката общественост. Скоро с мен вече няма да може да се говори, ако не сте културтрегери поне от ранга на Денди, или най-малкото да сте по така, как да се изразя… авангардни… Тук имагинерният ми приятел подхвърля зад рамото сполучливото “fucked up in the head”, но сега се опитвам да бъда дружелюбен и да предразположа новия си литературно-културно-трегерски приятелски кръжец, та ще го спестя. Унилсън jr, долу, момче!

Та така, де. Четвъртък, четвърти февруари в 19 в Поп Арт кафето на Одеон. Няма страшно, и аз не съм бил преди там и ми е ново всичко туй…

p.s. което ми напомни за предсказанията на най-големия звездоброец, ясновидец и контактьор в страната – бай Апостол. От пиедестала на съвременния си сайт СуперГастро.нет през май и юни 2009 той отправи следните провизии за бъдещето на книгата:

Апостол Апостолов от твоя фикс идея, се превърна в налудна идея. Вече си напълно обсебен от него. И като истински долнопробен тип, опитваш какво ли не, за да го принизиш до твоето ниво. Ядец! Ти си и си оставаш никой и нищо. Ти си долу, а той е горе!
Ти нямаш и никога няма да имаш фомата, нивото и класата на Апостол Апостолов! Защо ли? Много просто. Родиш ли се идиот, умираш си идиот!
А книжката ти така и няма да я издадат. Никой не издава графоманско- парвенюшки хълцукания.

Кой ще ти публикува книга на тебе, бе льольо? Вземи се погледни в огледалото, заший си няколко шамара и изтрезней. Каквото и да напишеш, все е някаква смешна паравенющина, ама на теб явно ти се чини, че наистина си духовен наставник на нацията.

Апостоле, върни си ми парите за предсказанията, майка ти дърта, лъжлива ше еба!

 1. Bobby Marinoff says:

  Това този георги ангелов, за който си мислим ли е?

 2. Bobby Marinoff says:

  този, който отговаря на георгиангелов.com

 3. Боби says:

  Ти нидей, чи шъ земъ дъ дойдъ!

 4. fen says:

  Малеее, супер. Чаках я.
  Не знам дали ще дойда на представянето, Успех.

 5. Longanlon says:

  и аз й се надявах отдавна 🙂 искам с автограф

 6. Оха 😀

  Варненско представяне няма ли да има?
  Ще събера агитка и знамена с името ти.

  Имам идея и къде да се проведе – на паркинга в Чайка има едно halfзаведение/halfpig, “дървеното”, идеалка е 🙂

 7. 8bit says:

  ам ше дойдем, ше си купим, ше пийм по един гролш шот друго няма и ше си хойм. браво! в фейсбука има готино парченце от книгата 😉

 8. Traveler says:

  Е ти си известен братле ! Задължително ще присъствам .

  пс частта от фб е адска

 9. […] This post was mentioned on Twitter by iffi, Мomchil. Мomchil said: да не забрвите за забавлението в четвъртък http://smali.me/1Y0 […]

 10. stoikobau says:

  Стигнах до 84-тастраница. Хубава кника. Дано някой ден автора разбере това което разбрах и аз 🙂 Превърнал се е като майка си…зачитащ само своето мнение, светоглед и убеждения. Неспособен може би да види зад носа си и погледне истината и през очите на околните (случката с еко активистите). Европа друже е пред нас имено заради будното граждаско общество, а не заради скатаването и траенето по комунистически.

  P.s Дохода ми е изключително голям 😉

  • pro says:

   Неудържимото желание да анализираме другите и да им вменяваме мирогледа си се оказва просто неудържимо, нали? 🙂