Трудова безопасност, you are doing it wrong

18 06 2010 @ 13:05Trackback
Етикети: , ,
Категории: невероятната българия
shocked
9 коментара

Трудова безопасност fail

 1. Филип says:

  Снимките от линка на uv нямат никакво отношение към съвремените изисквания за безопасност. Обаче обектът на горната снимка изглежда обезопасен (има парапети). При съмнение за нередност винаги може да се уведоми изп. агенция “Главна инспекция по труда”.

  • JD says:

   Не че нещо ама днес нещата не са много по-различни. В САЩ безопасноста на труда и комфорта на бачкера са трийсетина години назад в сравнение с България и около 35 в сравнение с Европа. Но пък са по-добре от Боливия. Разбира се има изключения.

   • Филип says:

    Хах, добре! :)))

   • none says:

    тук ама много си се объркал, нашия. трудовата безопастност в Щатите на особено високо ниво поради една простичка причина – стане ли нещо на обекта, съдят те до дупка, а обикновено обезщетенията са в размер на милиони. ей тук долу пускам една снимка на подобен строителен обект във Филаделфия. ако не се вижда ясно, зидарите, които работят до края на плочата, са хванати с въжета за тавана 😉

    http://img375.imageshack.us/im.....0002sv.jpg

   • pro says:

    тоя Итонг ще ебе майката на света…

 2. frangoff says:

  Той тоя тарикат повече от три етажа няма как да падне, don’t you worry. Струва ми се, че вече трябва да има таг “You are doing it wrong” ; )

 3. Bluestain says:

  Получих книгата “01 неприличен роман” като подарък за рождения си ден от един приятел. Той знае, че чета и смея да кажа – разбирам от книги. Ивайло Борисов, надявам се, че точно ти четеш това – книгата е боклук, face it! Чиста загуба на време, писане , напъване, злобия, човече. Липса на смисъл и свързаност, липса на талант, липса на отношение към книгата като инструмент за споделяне със света. Исках да я изгоря, но ще взема да заприличам на едни фашисти, които горят книги, та за това не го направих. Искам все още да я изгоря, защото ме е страх, че друг човек ще се залее с оповръщаното написано слово /язък за българското слово, for the American one – I give a shit, too/. Обобщавам: спри да си даваш парите за издаване – инвестирай ги в началното си образование като човек – отново първите седем, приятел.

  • pro says:

   Само да ти кажа, че ти ще си виновен виновна, ако работникът падне заради агресивното ти поведение.

   А ако си оставиш адреса, ще имам грижата лично да ти изпратя втората част. С автограф и авторски стих. С вътрешни водопади, ухания, птички, пчелички и прочие.

   off: тоя Wavatаr как ги улучва понякога аватарите, направо ми пълни душата…