Пролетно почистване/СМР по български

23 03 2012 @ 10:55Trackback
Етикети: , , ,
Категории: невероятната българия
annoyed
7 коментара

да изчистим по български

Всяка година е едно и също. И всяка година ще бъде едно и също. Тая хуйня се случва всеки ден през изминалата седмица под носа ми. Всеки ден камиона минава, изчиства кофата, а от съседния вход един дълъг кавал със син гащеризон я пълни чинно веднага след това с такива отпадъци. Когато се препълни, просто ги слага отстрани.

Ся, аз не съм конфликтна личност, затова “подадох сигнал” в община Оборище преди два дни с надеждата да си свършат работата. Разговорът трая около 15 секунди. Нито ми записаха името, нито се поинтересуваха нещо повече. Естествено, не изпратиха и никого. Случващото се е на 200 метра от тях, на ул. Върбица 4. Сигурно не е много трудно някой да мине дори в обедната си почивка, дъвчейки дюнер и мимоходом да състави акт, или каквото там трябва.

Ебем ти бездейната държава насрана.

p.s. кур тате баница. Изхвърлянето продължава и тази седмица, общината я боли шпека.

 1. Боби says:

  Жалко, защото тук виждам матрял за поне един и половина парника… 🙁

 2. Божо says:

  Пиши на “господари на ефира”
  Ще дотърчат след това общинарите и без дюнери.

 3. gligi says:

  ако за теб това са отпадъци – за някой друг са ресурси. неговите отпадъци могат да са ресурси за теб, въпрос на креативност!

  • pro says:

   Ми дай да почнем и да серем по улиците. Току-виж някой имал за какво да ползва материала…

 4. marksman says:

  Добре де ти сега кво очакваш ,като се изпикаеш пиян ,някой да дойде и да ти го оближе ли?
  Ми хората в центъра на София също серат ,или имат боклуци

 5. Кра says:

  За тази цел се поръчва т.нар. контейнер за строителни отпадъци. Само дето на никой не му се дават пари(въпреки, че хич не е скъпо) и така става мизерията. Оправдания от сорта “хората в центъра на София(или който и да е друг град) също имат боклук” са изтъркани. Уж всички се тупаме в гърдите, че сме европейци, ама никой не си мърда пръста да бъде такъв. И всеки сере и хвърля където му падне. И аз не вярвам, че това някога ще се промени. Емиграция и това.

 6. Phenya says:

  Поне има хора, дето изхвърлят буклука си! Аз съм подела епична борба с петте ми съседа (щото сме микро кооперация) да се разпределим да чистим входа, да оправим малко площите около блока…Никой не те ебава за 5 стотинки – като ме видят малка (25) и ентусиазирана и ми затварят вратата. След като обрах фасовете, които един от съседите хвърляше на моята междуетажна площадка и му ги исипах на изтривалката пред вратата, вече ме гледат и лошо…