На Мтел в гъза дебел

28 07 2011 @ 16:16Trackback
Етикети: , ,
Категории: зле
annoyed
15 коментара

На Мтел в Гъза дебел

Скъпи Мтел, помните ли онази епична сряда? Аз я помня много добре. Оттогава насам нашето бизнес партньорство се разклати. И да ме пита човек защо все още имам ваш номер, който дори не ползвам. Мтелския ми апарат седи перманентно вкъщи, защото ми е неудобно да го вържа с блутута на колата и използвам приоритетно другия, който се връзва одмах. С този говоря с брат ми и нашите. Знаете ли къде е брат ми? На гъза на географията. На има-няма 12 часа полет от тук. Така че просто съм го заебал на бюрото си. Като сувенир. И затова съм безкрайно учуден от десетте есемеса към Вивател, които съм пуснал предния месец. Учуден съм най-вече защото другия ми телефон е с вивателски номер и бизнес абонамент и трябва да съм бил с ебахти тъпата глава, за да използвам мтелския да пускам есемеси към вивателски номера. Нещо повече. Аз есемеси почти не пиша. Освен когато си плащам синята зона. И те пак излизат от вивателския. Или пък когато пингвам съпорта на нета, че нещо се е скапал, но странно, той е с мтелски номер. Или пък когато жена ми е някъде далеч. Но и тя е с мтелски номер. С каквито са и 90% от останалите ми контакти в този телефон. Другите 10% са глобулски. Което прави този фарс много повече от нелеп. Вие, разбира се, сигурно имате ентрита в базата си, че съм пуснал есемес едикога си. Сигурно дори имате и ответния номер, собственикът на който, мога да си заложа лявото мадо, аз дори не познавам. Ако сте по-печени и закоравели в промишления шпионаж, тия ентрита могат дори да се окажат на хора, които познавам. Тогава наистина ще ви сваля шапка и ще имам едно наум какво се случва в публичните български телекоми. Но всичко това така или иначе няма значение. Нито ще седна да се занимавам с адвокати, нито ще доказвам моята правота и вашата измама. Вместо това най-накрая просто ще ви тегля една путка майна и ще приключа с вас, майка ви миндилска да еба, нещастни кондоми използвани.

Update: най-големия ташак е, че договорът ми се е ре-подновил преди точно две седмици. Сега за да им тегля майната трябва да платя 11 месечни вноски. Ънкуул.

 1. Ivan says:

  Може да си пращал СМСи към пренесен номер от М-тел към Виваком, just saying.

  • pro says:

   Предния месец съм пращал есемеси единствено към въпросния съпорт на нета, чийто номер е с 0888.

 2. Иван Димитров says:

  аехиаехиаехиаеаехиаехи

  прекрасен пост !!! 😀

  много искрено се смях.

 3. silver says:

  @автора: току що си загуби лявото мадо!
  помисли си пак върху следното:
  Ivan

  28/07/2011 @ 17:00 | Permalink

  Може да си пращал СМСи към пренесен номер от М-тел към Виваком, just saying.

  преди да седниш и да сееш лайна наляво и надясно…

  • pro says:

   Чай да видим дали схващам. Изведнъж се оказа, че измежду всички тук само аз не знам с кого съм комуникирал напоследък, тъй ли? Да пия, да пия, колко пък да пия, деба. Все запазвам някаква частица разсъдък в себе си и отадавна мина времето, когато имах среднощни приятелки, на които пусках закачливи съобщения, като ми доскучее.

 4. burzum-laughing.jpg says:

  не са само мтел за кур, ама айде, халал да им е

 5. Хахаха, ей сега го пускам тва на твитера на ментел 😉

 6. ivelin says:

  Силно подкрепям последното изречение!

 7. Павел says:

  Пренесен номер най-вероятно, виж си извлечението и ако има проблем им пиши. Доста бързо реагират на http://www.mtel.bg/customer/complaint/index.php

 8. Lencheto says:

  Кой човек със сериозен бизнес има подобен блог или говори по този начин. За какво бизнес партньорство говориш изобщо. И после на базата на тая статийка трябва да реша дали ми харесват м-тел или не ? Е, не мерси.

  • pro says:

   На толкова тъп коментар изобщо няма да си дам зор да отговарям. Деби младите ви социалисти ненормални.

 9. big brother says:

  Ям пишки ден и нощ. Хубаво е.

 10. nick says:

  Един познат тия дни ми рече нещо от сорта “Скоро са внесли за гласуване в парламента нещо, което ще направи невалидно автоматичното подновяване на договорите (конятекста се въртеше около Мтел, Глобул, Вива…)”. Може да е цитиран медиен шум, може и да има нещо вярно. Мисля, че си заслужава да се чекне.

  Относно лявото полукълбо и моята препоръка е да не го обещаваш, щото:ино време си бях дал телефона на колежка от университета . Тя ми го върна. Сим картата си стоеше на един рафт дома и си пускаше sms до приятеля й. Ама тук има pattern от предишното потребление – ако беше останала в нея картата, нямамше да усети разликата, докато при теб си е забавно.

  Айде приятно майнене с Мтел 🙂

 11. mtel says:

  Mtel – мтел.com

  Форум за споделяне на мнения. Изразете вашето мнение и впечатление.

  • pro says:

   предполагам адвокатите им скоро ще ви вземат домейна, както се случва с повечето домейни вкючващи търговска марка. иначе добър опит.