Лятна разпродажба 2009, част 1

13 08 2009 @ 20:18Trackback
Етикети: ,
Категории: далавера
hyper
18 коментара

Нали ви казах? Лятната разпродажба стартира с нова сила. Като начало искам следните четири артикула, артисали от миналата разпродажба, да си намерят любящи стопани. Дето имаше една работа – да го духа кризата, намалихме цените. Та и тука така.

Черна ниска холна масичка

Черната масичка все още изглежда учудващо като нова. Ходил съм по нея в нетрезво състояние, е как не се счупи под непосилната тежест, деба! Че очевидно не е италианска, макар и купена от магазин с италианско име, е ясно за всички. Обаче краката й са хубаво копие на онези, с които се предлага диванчето Diva на Alberta Salotti. Стара цена: 250, нова цена: 200.

Поставка за телевизор

Нещото за телевизор, дивиди, дискове и whatnot си е и то все същото. Не е мръднало. Има си колелца за местене наляво надясно и прочие. Стара цена: 130, нова цена: 80.

Диван двойка с възглавнички

Диванчето, макар и купено от Айко, следователно вероятно долнопробна ширпотребка – също, да го еба, не се съсипа за измналата година. Напомням, че то има не двуяк, а трияк юзабилити пиниз – хем се завърта, приплъзва и става на легло за нечакан гостенин, хем вътре в себе си побира солидно количество джунджурии, които искате да складирате. Продукт на българския практичен дизайн for the masses at its best. Стара цена: 150, нова цена: 100.

Фигурален килим

Килимът с кръгове след преместването си в друг край на стаята почти не е посещаван от ничии крака, с изключение на котешки. Същия си е като миналата година, само по-евтин. Обърнете внимание, че петната, които се виждат на снимката, са оптическа измама – като се срешат влакната в една посока – изчезват. Стара цена: 80, нова цена: 50.

 1. Хахаха!
  Нали разбра “как се държи бедния човек от народа когато внезапно се види с пари”?

 2. Bruno Dante says:

  ако ти се намира запазен плазмен телевизор от 42 ” нагоре ,цената е без начение ,може и да не панасоник и освен това търся некви по запазени галоши за риба,от № 48⅔ нагоре просто дефицита е голям и няма на пазара нито пердлагане нито търсене ,дето викаш тая криза еба мамата на средният и дребен бзнесмен

 3. wakeop says:

  Ширпотребското диванче ни изкуши, признаваме 🙂
  Обаче двойното местене (от теб до квартирата и после от квартирата до новата къща) леко ме смущава… а и сега нямаме грам място.
  Ако остане и след тази разпродажба, ще питам пак.

 4. All says:

  Pro, нашенче ли се заигра с twittkata на @suncho?

 5. Марин says:

  Извинявай не мога да се сдържа да те посъветвам нещо, не е с лошо чувство.

  Подарявай ги тия неща овреме (на приятели) преди да са дошли времена да ги слагаш до “металния гардероб”.

 6. nname.org says:

  филмите на раклата и списанията по масата по ме изкушават. вземи наснимай попкултурата увас 🙂

 7. Марти says:

  Червеният аналогов часовник под телевизора е страхотен! Би ли споделил информация, в кой магазин би могъл да влезе човек и да си го купи? Предварително благодаря! 🙂

  • Марти says:

   Съответно и дали си заслужава. 😉
   П. П. Извинявам се за допълнението.

   • Марти says:

    А-а-а… имах предвид “дигитален”…
    P. S. … 🙁

 8. pro says:

  Червено-черният часовник е от Лондонски аналот на ТЦМ. Не помня как се казваше. Струва нещо като 10 паунда и с една батерия кара половин година. Има го и в черно-бяло. За мен си заслужава.

  А Сънчо го изнасилиха от Туитър заради ретуит на спам.

  И май е време да си попресея аудиторията…

 9. Bruno Dante says:

  забравих да те попитам тея маси направо нацепени ли ги продаваш или клиента сам се грижи за разфасофката им ,а и тея ботилки уиски- влизат ли в цента /конбина с мебелировката или са като бонус ¿

 10. Марти says:

  Pro, благодаря за изчерпателния отговор!

 11. velqn says:

  Про, радио часовника продава ли се? Ако не, откъде да издиря такъв, дай хинт.

 12. pro says:

  @velqn: ъ-ъ, на кое викаш радио часовник? На това червеното с гаровите цифри, ли? Ако е то – радио в него няма 🙂 Виж по-горе коментара ми. Есента, ако на връщане от Лондон успея да донеса бял, този няма да ми трябва.

  @Bruno: батенце, довчера смятах Луканов за лауреат в тъпия и безсмислен хумор…

 13. Bruno Dante says:

  верно брато, прав си особенно с тази фото сесия и текст просто няма начин да не се съглася с теб ,а като се върнеш от Лондон не забравяй да оведомиш за събитието,как е алъш вериша купи ли си леново или феррари и т.н. ..cheers

 14. Gerasim says:

  Здравей,
  Случайно попаднах на блога ви- през блога на Тишо. И книгата ви си поръчах през интернет но от вчера до момента нямам никаква информация от издателството.
  Бих желал да закупя “нещото за телевизор” както го наричате ако все още е налично след актуализация на цената му – вече е 2010 🙂
  С уважение:
  Герасим Христов

  • pro says:

   Алоха! За съжаление, нещото не е налично. Нищо от тези неща не остана, но не ми беше хрумнало да отразя това в темата, за което съжалявам.

   Благодаря за подкрепата с книгата. Доколкото ми е известно онлайн поръчките се следят ежедневно. Ще попитам как точно се процедира.