Кризичка, а?

16 09 2010 @ 09:53Trackback
Етикети: , ,
Категории: светското училище на Борисов
awake
3 коментара

Call me pelase

Забележителният ръст, който отчитат цените на недвижими имоти в България през последните години до 2008, ни кара да вярваме, че страната ни е все по-привлекателно място за инвестиции. Отчитаният икономически растеж през последните години до 2008 включително, както и засиленият чуждестранен инвеститорски интерес ясно очертават тенденцията България да се развива все по-перспективно, а географското й местоположение и стабилност да привлече още по-голям брой инвеститори в бъдеще.

Патосът бележи една минала Ера, а? Ако схващате шегичката ми…

 1. zlatil says:

  Здравей харесва ми блога ти 🙂 Много успехи:) И аз имам блог на адрес http://zlatil.com да разменим по 1 линк? 😛

  • pro says:

   Dood, понеже днес е събота и спах до 12 преди да ме събуди един гръмогласен пич отвън, съм така на кеф и ще ти кажа 3 2 основни неща за блогването, че ме домързя да пиша повече:

   1. Блоговете са за споделяне. Блогъра има определено количество авторитет. Като ти харесва нещо го споделяш. Не търсиш мазна изгода. Тя е вредна за авторитета. А блогър без авторитет е като маргарина – бахти измисления продукт. Ако пък го правиш само за да привлечеш внимание – недей, ще станеш като един друг блогър, да не му казвам името.
   2. Споделянето на линкове е един бърз, ама тъп метод за постигане на трафик. Обаче трафика и авторитета, пич, не са правопропорционални. И по-късно (ако изобщо блога ти го има примерно след 1 година, щото на 18 години човек често си сменя акъла) няма да ти се иска да имаш линкове от и към определени блогове, ама вече ще е късно. На една сходна практика в една игра, дето я играя й викаме killmail whoring. Whore е курва. Не бъди курва.

   p.s. нищо лично, не се обиждай; бих го казал на всеки друг.

 2. zlatil says:

  мерси за съветите 🙂 с сайтове не се занимавам отскоро,но в блогването съм нов 🙂