Корпоративни хроники 3: procopy, the carebear

08 06 2009 @ 13:25Trackback
Етикети: ,
Категории: gaming
bitchy
2 коментара

EVE топки

Интересни неща се случват в MH напоследък. Идват едни хора, спукват ни от бой и доволни си тръгват. В нашата home система обикновено. Направо ни чупят главите, а на мен като следствие ми се разбиват нервите. То кой ли не се изреди – Tri, WN, Evoke, Exe, Balls deep, SOT, другия SoT… че и Huzzah цъфнаха май веднъж-дваж. И докато те ни чакат да се сбием най-накрая, ние “се организираме” с часове. Сякаш нямаме интел от преди половин час, че идва ганг и сякаш половината сефте чуват, че трябва да имат под ръка винаги готов bs и hac. И накрая все някой не е разбрал в кой канал сме, къде се събираме и с какъв кораб да дойде. Или просто си го е преместил в другия крачол и е изкарал каквото си е бил наумил независимо от всичко – я фрегатка, я крузърче за по-евтинко. Хората му казват докарай диктор, оня идва с хиктор. Скачай в LR RR BS, пича идва с hac. Ама той бил снайпинг hac, така че било окей, вика. Не стига, че е тъп, ами има и мнение! Айде, аз също не мога да карам такъв BS с всичко t2 както си трябва – два-три месеца ми трябват за големите пушкалаци, ама знам, че интито винаги е от полза и скачам в него, не излизам с ищара. Трябва да си много прост да излезеш с hac или bc в ганг от bs-та. Ми нали ше си праймъри веднага бе, олигофрен?! Пук за секунди и кел файда от теб?

Тоя алианс стана толкова зле, че направо не е за вярване какви хора има вътре. Грам не се мисли. Но за сметка на това има масова инициативност. Имам чувството, че няма никакви критерии за набирането на хора и корпорации. Само ние имаме нов пиниз – набираме единствено дред пилоти. Който ял-ял. Другите обаче вземат куцо и сакато. Ей ги на – 10 нови корпа дойдоха и килборда стана майка плаче. От тия 10, само едните знаят какво е pvp. Другите са някакви пълни имбецили – при 2 имперски войни те ми ходят в Jita с товарните кораби и се развяват все едно са си у дома. Изроди!

Идва ми да си шибна няколко импланта, да пусна сентритата на петица да се тренират и да си взема малко почивка. Така и така като сме на дефенс ганг нищо не правим – кесим си като пички в поса докато на гостите им омръзне да ни чакат и си тръгнат.

Дето вика Shyne:

Whatcha gon’ do when shit hit the fan
Take it like a man or snitch like a bitch
Whatcha gon’ do when shit hit the fan
Pray to God, go hard or lay up in the morgue

Е, ние обикновено сме snitching bitches. Въртим jb-та като побъркани, стратегически се прегрупираме, скачаме напред назад и в общи линии това ни е активността докато има някой чужд наоколо. И после хитро почваме да преследваме слабите им изоставащи ярета. Ако сме на кеф. Ако не сме – можете да се върнете към каквото си правехте преди това. И кво правя аз? Нищо не правя. Ни плекси да бичиш, ни аномалии да търсиш, ни в дупки да се забиваш, ни да ратваш. Защото при нас сега вече е малко повече от пренаселено и всичкото това паразитните компанийки са го оработили докато аз се логна. И от едно правене на нищо, та към друго. Освен да ходя в империята да въртя мисии или да се върна в Rancer да покрада малко, друго не се сещам. Даже се чудя дали да не си активирам индустриалния алт пак сега като ми останат малко излишни искита за един таймкод, да му пусна да свърши тренинга за Orca и да ходя да къртя камънак.

Иначе като се събере ганг изглеждаме впечатляващо. Направо да те хване страх. Глей кво става

EVE BS gang

Тоя шот се получи идеален за wallpaper, между другото. Изхакал съм си го в офиса и е очень хорошо. Само fps джамчето не съобразих да махна, ама майната му. Цъкнете на картинката за да си го свалите.

Но знаете ме – аз съм малко устат и не можах да оставя тази дивотия в този й вид. И няколко пъти в корпоративния форум избухнах с агресивни теми, звучащи като “какво, да го еба, се случва с флийтовете в тоя ебан алианс?!”, което не се хареса на част от ръководството и се изпадна в класическата плоска драма “а направи го ти, като можеш по-добре, ама така като гледам, май не можеш”. Писнало ми е на кура да обяснявам всеки път, че когато човек има мнение по даден проблем не значи, че той може да се справи по-добре. Мненията трябва да се разглеждат внимателно и да се вземат поуки от тях. Да се види кога някой има основание да дудне и кога няма. Аз имам основание. И други хора около мен, но все така се получава, че аз трябва да се явявам техния глас. Мен не ме е страх от тази роля. И ако това не се харесва на ръководството и сметне за необходимо – нека ме изключат. Тъкмо ще закърпя бюджета и ще си пусна малко нови скилове за следващата половин година. Ама така като гледам, май няма да ме изключат, защото съм един от най-активните. Не е имало случай да съм онлайн и да не съм в ганга. Падаме, бием – аз съм там. Но напоследък често си задавам въпроса защо съм там и няма ли нещо по-интересно, с което да си уплътня времето…

  1. Tvel says:

    MMO-тата са толквоа добри колкото са и хората в тях.

  2. guest says:

    Ела в Булг .. като гледам си БГ тъкмо ще им покажеш на твоя корп как се прави 🙂