Еко му е майката сега

07 06 2010 @ 09:01Trackback
Етикети: , , ,
Категории: реклама
nerdy
9 коментара

Зеленото е новият гръндж, знаете. И при него има едни кърткобейновци и едиведъровци, които ги ебе основно за “идеята”. Има и едни други дами и господа, които изобщо не ги ебе за кобейновците и ведъровците, а за левът, който могат да смъкнат от хайпа покрай тях в момента. Рано или късно кобейновците ще си пръснат тиквите, защото няма да издържат на мощта на злите корпоративни машини, тежестта на живота или някакви други си там техни фактори, а ведъровците ще се пречупят и ще минат към тъмната страна. Ще остане една малка, затворена в себе си шайка от трети тип, която все така ще държи за идеята, ще се облича странно, ще подрънква на кухарки и ще говори и прави същите неща като преди 20 години, но тях никой няма да ги бръсне за слива, така че нека направо ги игнорираме отсега.

Не знам от кои беше пичът със зеленото колело, влачещ иновативно приспособен девайс зад себе си, на който се мъдреше надпис, че това е средство за еко реклама, която, цитирам:

За разлика от традиционните методи за реклама, ВЕЛОСИПЕДНАТА БИЛБОРД РЕКЛАМА не може да бъде изключена, изхвърлена или игнорирана. Тя е отличен маркетингов инструмент. За разлика от други форми на реклама, билборд- велосипедите са ИКОНОМИЧЕСКИ ЕФЕКТИВНИ, ЕКО, УНИКАЛНИ и най-важното – остават ТРАЙНО ВПЕЧАТЛЕНИЕ. Хората мислят, че това е страхотно !

Oh, do they? Тогава, предполагам само времето ще покаже дали тези думи отговарят на обективната действителност тук, която, уви, не е като в Англия, Германия, Австрия, Австралия.

п.с. Терминът Герила маркетинг просто ме изнесе на носилка, държащ се за сърцето.

п.с.2 Глобул, кво чакате? Нали вашият свят беше зелен?

п.с.3 Повдига ми се интересният въпрос като какъв тип превозни средства се третират велосипедите с ремарке и къде имат право да се управляват?

 1. kmrd says:

  lol’d, билборд колело ли ве, в българия? нхяхяхях

 2. mname says:

  Хах, ремаркенцето дали ще успее да мине в границите на ‘велоалеите’ до НДК примерно ..

  Btw напоследък забелязвам масова анархия от страна на колоездачите по платното – карат си в насрещното, мотат се по средата на платното по светофарите и т.н. Да ходят да си карат колелетата в гората, ебаси! И лятото как точно слизат колелото като стигнат офиса – мокри от пот …

 3. MacTeP says:

  Когато си говорим за Еко, Био и тн… не мога да не пусна линкче към това видео http://www.youtube.com/watch?v=eScDfYzMEEw

  Иначе злите корпорации отдавана захапаха къде е нишата в момента и точно те почнаха да прокарват еко идеи.

 4. A says:

  Аз още слушам гръндж!

 5. A says:

  Пфууу, този Enter, значи. Та към предишното: много си прав, но поне герила е написано правилно, а не като “горила”, както доста хора си мислят, че се казва. “Горила маркетинг ескперт”??!? I don’t think so.

 6. Леков says:

  Буахахахаха, ще умра – “Герила” маркетинг ftw!!

 7. Велосипеда в този случай няма специална класификация – обикновено ППС, спазваш ЗДвП и си ОК. Идеята е велика! и накрая – казва се хъриуа (ако целим произношението ;)) поне според мен