Една година по-късно

12 08 2010 @ 18:46Trackback
Етикети: , , ,
Категории: невероятната българия
quixotic
4 коментара

Помните ли пожара във Влас миналата година? Ще падна от смях – излиза на второ място в Гугъл, лол. Както и да е, нарочно направих леко отклонение и минах от там, докато се подпличквахме по на юг преди 2-3 седмици. Беше ми интересно има ли теория на конспирацията. Дали има не разбрах, но в единия край се строи. А в другия му край имаше табела, че се продават 3 декара. Не ми се занимаваше с фрийкове, затова снимките са драйв-бай-нинджа-стайл. Ако се чудите какво пише на оградата – Кредо-Г4 ЕООД.

След пожарът във Влас

Не знам какво още си мислят, че трябва да се построи в тоя цирк, ама да са живи и здрави. Така или иначе кланът Борисови сложи чертата на прахосването на време и пари по българското черноморие. И дори няма да си изгубя времето да пиша пътепис какво и къде сме правили това лято. Просто си направете добро и не ходете където и да е тук и толкова. Ако сте забравили, ще ви припомня миналогодишните циркове и ще кажа само, че и тази година е същата хуйня.

 1. x says:

  В най-южните курорти е супер, ММЦ плажът в Приморско ми е особено любим <3

 2. Лита says:

  и след толкова заричане, че тая година няма да си там, а на Гърция примерно, и пак отиде..?
  баси..

  • pro says:

   Малко е сложно за обяснение, ама да приемем, че имах леки трудности с книжката и не ми се рискуваше да излизам зад граница.

   • Лита says:

    аха 😕
    е, в такъв случай, дано ти се отвори почивка втори път – ходене в курорт, където умеят да ценят клиентите; че на бг-черноморието все едно не си бил на почивка..