Джизъс Крайст БГ Суперстар

11 07 2011 @ 17:48Trackback
Етикети: , ,
Категории: невероятната българия
confused
6 коментара

В името на отца и сина

Строенето на параклиси по времето, когато вратовете лека-полека взеха да измират го разбирах. В смисъл, купуваха си хората заупокой по свой си начин. Строенето на църкви, виж, вече ми е хикс. А за нови църкви само в София и само в последните години се сещам поне 3. Едната в южния парк още се строи, но е набрала ебаси височината. Днес обаче в Хаджията щях да падна, когато видях това чудо на чудесата. Снимката е отвратителна, но пак се вижда прасковено-лимонения десен, масивната топлоизолация, еклектиката на няколко етноса и всички технически отличителни белези на съвременното българско строителство. Това, което не се вижда е долната част, покрита с червени камъни.

Може ли някой да ми обясни кой и защо изсира тези лайна на рандъм места в града? На мен и досега любима ми остава онази срещу Румънското, която години наред се строеше от епично звучащия “Чезари холдинг”, замря по едно време за година-две, но все пак беше завършена.

 1. DK says:

  Ми много си прав. Ужасни са. Особено тази пред румънското. Тази от снимката не и отстъпва.
  Като, ако трябват нови църкви, майката му е конкурс и обществено обсъждане.

 2. sdf says:

  Важната е крайната цел …

 3. Galarad says:

  http://bg.time.mk/read/6a0f2bd.....index.html

  Това обяснява всичко, да?

  • pro says:

   Епично. Ама кому е нужно?

   • Galarad says:

    Идея си нямам. Чувствам се малко като герой в разказ на Пелевин. Нещата сигурно са адски логични, но не и за някой нормален.

 4. bsls says:

  абе от море си идвам да ти кажа, и там тва дет ме впечатли

  беше:

  полицаи с колани
  и скараджия с лаптоп (до скарата)