Дейвид Айк @ Wembley Arena

01 11 2012 @ 20:15Trackback
Етикети: , ,
Категории: светското училище на Борисов
determined
7 коментара

Има просветени хора, има и прости хора. Дейвид Айк е от първите. За него простите използват термина “конспиратор”. Конспираторът е участник в конспирация. Конспирация според тълковния речник е, цитирам:

1. Организиране на нелегална дейност.
2. Система и методи на нелегална дейност за запазването и в тайна.
3. Запазване в тайна, прикриване на някаква дейност или проява.

Уикиречник има още по-интересно тълкувание:

Conspiracy ( лат. conspiratio – единодушно съгласие “, участък”) – отношение, поверителността на всяка от [1] , принципа за тайна, неприкосновеност на личния живот като цяло, феноменът на съществуването на тайна, зад кулисите.

Цитирам горното, защото сред простите хора съществува схващането, че всеки, който вади някаква радикално нова (и безумна от гледна точка на нормалното) теория, е конспиратор. В техните очи Дейвид Айк е конспиратор. Технически обаче той не е такъв. Онези, за които говори, са, защото зад кулисите на света тече една интересна игра, която касае всички. Дори простите. Най-вече тях.

Записът е от 12 часовото събитие на Дейвид Айк на Уембли Арина миналата събота и е в 4 части. Общия обем е близо 19 гигабайта. Достъпът ще е активен до 1 декември, след което пробвайте да ги намерите в колибката.

Между другото, шегичката с кемтрейлса вече се изтърка. Може би ще ви е по-лесно да го осмислите под термина геоинженеринг, след като прочетете ерудирана публикация от MIT за това какво точно се хвърля в атмосферата. Започнете от третия параграф, за да не се зорите много.

 1. asktisho says:

  “Оперейшън дарк скай”:

  Мей дер би мърси фор ман анд машин, фор деир синс:

  http://www.youtube.com/watch?v=cTLMjHrb_w4

  • pro says:

   Отдавна имам тази асоциация. До края си мислех, че беше от Metropolis, но явно съм бъркал. Няма по-буквално описание на нещата от Матрицата и Аниматрицата не прави изключение. Не знам дали Уашовски са вътре или само се ебават, но от сюжета до имената всичко е тотално попадение.

   • la-ma-rin says:

    В тая сфера май няма някой да само да се ебава, всичките са вътре в тая игра и си играят ролите.
    Predictive programming

 2. Ceko C. says:

  И как точно ти се опровергават chemtrails-ите с тая статия? Той пише хипотетично как можел да намали затоплянето на земята с химикали. И предлага да се започне от 2020г. А ти казваш, че вече някой те анихилира масово?

  • Ceko C. says:

   “потвърждават” исках да напиша, не “опровергават”.

 3. mercadeo says:

  По различни причини бюджетът на ЦРУ (включително отпуснатите средства за конкретни проекти) дава малка представа за действителните размери на това ведомство и за истинския размах на действията му. В такива големи тайни операции като например войната в Лаос, тайната дейност във Виетнам, нахлуването в залива Кочинос преките разходи на ЦРУ и отпуснатите средства за различните проекти са само незначителна част от общите разходи, които се понасят от правителството на САЩ.

 4. slav40 says:

  Този верно не е от простите хора, а от изпаткалите такива. 😉
  Освен това сред “простите хора” популярното определение мисля беше “конспиралник”, т.е. “изпаткал конспиралник”.