Градска халтура, в която светски ТВ блогъри с фалшиви цъки биват ударени от ТВ мутри родолюбци от операта с черни джипове roaaar /facepalm

24 05 2012 @ 19:54Trackback
Етикети: , , , , ,
Категории: светското училище на Борисов
predatory
22 коментара

Изкарахте ме от равновесие с тая идиотщина, ей! Не знам кой е крив и кой е прав в случая с Киро и Юлиан (както и всички вие междувпрочем), но знам кой е за ебане. А това е много по-важното.

Кривината и правината се изчерпва много лесно. В разказания от Киро вариант, ако аз бях злата мутра с джиба, щях да му кажа “Брато, разбрах ти намека, прав си, обаче треа си зема детето.” После сигурно щях да добавя и едно “Те еба у загрижения гражданин”, но това ей така, за мое лично удовлетворение, без особени емоции. Кировата постъпка я разбирам и я приемам, понеже и аз правя намеци на подобни водачи. Само че моите намеци са малко по-нецивилизовани. Храча им по шофьорските прозорци. Ако сте намирали хубава камилска храчка по вашия, много вероятно е да е била моя. И с това в моя свят се изчерпват допустимите средства за възпитание. Всичко останало – стикери по стъклата, стъргане с ключове, чупене на джамове, намсикво – бой. Безусловно бой. И гърмене ако трябва. Не се ебавам изобщо. Вандала другояче не се вменява. И хич не ми представяйте вандализма за оправдана норма на обществено поведение в условията, в които живеем. Ходете в Нигерия, вандализирайте колко щете, ше ви еба у селтаците. Даже по-близо – идете в Кърджали, там бачкерите това им беше финалния щрих – почваме наред магазини, витрини, всичко. Щот нямало оправия другояче. Ненормални негри.

Толкоз за това. Сега за ебането. Юлиане, честито! Ти си за ебане, брат ми. Ти ами, кой друг да е? Това изявление е една от най-жалките, патетични хуйни, които съм чел в целия си живот. Ти тъп ли си, пич? Не, извинявай, нека почнем от друг ъгъл. Оперен певец си бил, хубаво. Не го знаех, но хубаво. Кълчиш се там в някакво патриотично-хумористично предаване за олигофрени с оня миризлив мръшляк пушач, и това хубаво. Ама пиар ли си? И писал ли си в живота си публичен текст? Някога? Щото ако не си, как ти хрумна баш сега да правиш и двете? Защо не се обърна към консултант? Максим на драго сърце щеше да ти помогне. Вярно, щеше да ти струва няколкостотин лева, но работата щеше да се закърпи. Що ти трябваше прибързано да съчиняваш такава нечовешка глупост, при това имитирайки тона на Киро за социалните драми и България на тоя и оня. Пич, в тоя живот трябва оригиналност. И мислене на трезва глава. Имитирането е зле. Имитирането, когато си в стойка партер е много зле. А ти в случая си в стойка партер, брат. Нека ти го обясня преди да те тресне мачовщината и да ми спукаш оригиналния Jaguar, че за него ще трябва да се бръкнеш мааалко по-дълбочко.

Първо, Киро беше първи. Сестра ти вече е курва. Второ, Киро пише от години. Сестра ти много убедително е курва. Трето, Киро има на разположение интернет. Че сестра ти е курва въобще не подлежи на коментар. Всички знаят, че тя е такава от 10 годишна, върти ебати свирките, за още 5 кинта дава и в дупето, не връща и цели компании, може и без капут, за цяла нощ, на неин терен, на твой терен, абе всичко върви. Тия трите са достатъчни да ти ебат майката одмах. В което, повярвай ми, съм се убедил.

Сега да видим ти какво имаш. Косматите си гърди, гордостта, че си българин, един много зле текст, който и 10 годишен ще съчини по-добре, нула концепция и почти нула подкрепа. Не е много равностойно, да ти кажа. Трябва да признаеш пред себе си, че позицията ти е доста зле. Но ти не си от тия хора очевидно. Не знам от кои си, но от тези доказано не си. И понеже изобщо не си наясно с механиката на този тип неща, изсираш най-малоумното, което човек като теб може да изсере. Не знам с жена ти ли го мислихте, с приятели ли, обаче много зле. Много зле. Как не знаеш дали имаш общо със счупването на цайсите му бе, братле? Ти там ли беше или не беше? Удари ли го или не го удари? Като си толкоз ербап и уверен в позицията си, кажи не съм го удрял, счупил си е цайсите сам, деби мишока му неден. Ти обаче заемаш политическата позиция “абе може и да съм, може и да не съм, но не това е важното, дайте да акцентираме на…”, с която си го забиваш целия. И какво общо имат цъките с чистачките? Нали имаш застраховка бе, мъжки? Нали ако действително са ти криви чистачките, си щял да викнеш мобилна група или каквото там се прави при застрахователя ти, да се обадиш на куките да регистрират вандалската проява и прочие, и прочие. Ама ти не правиш нищо такова очевидно. Вместо това подаваш контра жалба и се пазариш като пълен кретен с няма такова тъпо условие. Ако не ти е застрахован джипа, кажи къде е, все някой ще те отърве от проблемите с него.

Но майната му. Всичко това е без значение. У нас всяко чудо е за три дни. И нищо да не беше казвал, пак същата работа. Дори изявлението ти да се състоеше в “Ха ха, яж ми хуя, нърд хипстър цайс смотан”, щеше да е по-добре. По простата причина, че така или иначе ще бъдеш нахранен от всеки скапан трол в тъпата държава, която обичаш. Обичаш я, защото не беше се срещал със съвременното българско интернет трол общество. Те ще те хранят по норматив. Тях ги боли курец кой крив, кой прав. Тяхната сила идва от това да се намират на приказка. Да защитават тоя или оня. Да се борят за някакви каузи. Да се чувстват значими виртуално. Да имат позиция. За тях няма наши, няма ваши. Ела да видиш как ше ме нахранят набързо. Те дори не са прочели всичко до края. Не е имало нужда. За много от тях заглавието е било достатъчно да се вдигнат да избият мутрите. Други са я докарали криво-ляво до частта с пердаха, коментирали са яростно и са отишли да си свалят някой филм. Но има и трети, дето са шервали, па са коментирали, па са лайквали, па са туитвали, па са ретуитвали, па са коментирали пак, па са дълбали в на майка си тва. Тия са по-неприятните. Ще те побъркат от досада да дуднат едно и също – дайте, та дайте да дадем гласност. И не можеш да обвиняваш Киро, че като човек врял и кипял в тия работи, е намерил цаката на ситуацията експлоатирайки тролските недъзи. И не можеш да се мериш с него и тях. Ти в случая си обречен. От тук нататък каквито и извъртания да правите по телевизии, по продуцентски компании, по не знам си какво, ти вече имаш етикет. Честито. И всичко това, защото прибързано пусна тая гигантска глупост, вместо да спреш, да помислиш малко и да потърсиш помощ. Което не е срамно.

Ама ти хич не се връзвай. След няколко дни повечето вече ще са забравили. След месец изобщо няма да се сещат. Дотогава ще са нахранили още 20 други като теб. Но ти това няма как да го знаеш, понеже не си в машината. В месомелачката, така да се каже. Затова не трябваше да действаш като ощипана кифла, но стореното вече е сторено. Сипи си едно питие, две, три ако трябва. Запали си там пура ли, нещо друго ли. Прасни жена си. Иди на курва дори. Иди постреляй. Излез прегърни някое дърво. Набримчи се с 200 по магистралата. Ей такива неща. Изпусни. Всичко това е без значение. Поредната градска клюка даваща причина на половината страна да се събужда и на следващия ден. Издишай. Бъди дзен. Останалото е ирелевантно.

И не ми се цупи, а мисли за мен като за колега с черен джип БМВ, който често ги яде същите лайна просто защото кара определен тип МПС с определен цвят от определена марка в една много определена страна, където, както ти много правилно забеляза и това, между другото, е единственото смислено нещо в изявлението ти, битува призрака на мутрите, с който хората от народа оправдават всичко. Вместо това ми кажи, ама честно… верно ли обичаш България?

п.с. ако пък я докарате до там, че коментирате случая в ефир, ще ви призная за най-големите олигофрени в държавата, които със сигурност си заслужават дереджето.

п.с.2. Киро, знам че заплатките в БНТ са малки. Обаче адски мразя хора с ментета. Не се грижите за здравето си. Не мислиш ли за очите си?! ЦАЙС си, за бога! Ти ще си причината да се радвам когато въведат ACTA.

 1. Longanlon says:

  брат, не следя случая отблизо, но доколкото съм закачал с края на окото некакви заглавия, туитове и статийки, като че ли хората повече симпатизират на човека с джипа, и ако някой им изкриви техните чистачки биха го понабили

 2. opexume says:

  Е как, цайс хипстърите са нет симпатични да го ева.Ментака си е помислил,че това е като да тролиш в нета-чупиш чистачките и няма наказание.И като е изял два шамара разтърсили хилавата му гей структура е ревнал и е задействал нет пасмината.Човек трябва да може да носи последствията от постъпките си-ако му стиска иначе стиска зъби.Имам гараж ,за който си плащам ,като пич да паркирам “голямото черно” и полудявам прибирайки се вечер ,като видя някой отебал огромната табела “ГАРАЖ!!! НЕ СПИРАЙ, ПОЛЗВА СЕ ПОСТОЯННО!!!” спрял служебната си кошница на тротоара задръствайки входа на гаража и движението на хората от близката спирка.Вдигам чистачките като първи жълт картон,до момента само един не разбра намека и се прости със странично огледало.И ако ми се беше нахвърлил за този вандализъм сигурно щеше да отнесе и два шута.Со кротце,со благо и со малко кютек – явно по тези гео ширини така се възпитават джедаите с липсващи първи 7.

 3. nik666 says:

  Тва трябваше да го пуснат в международния обмен че да ни се посмеят както си му е реда. Също и някои от коментарите, подобни грандиозни глупости едва ли могат да се родят другаде.

 4. tourist says:

  КУР. Чао.

 5. a1 says:

  Ей, ама вие тук много мутри сте се събрали, с баварки втора употреба :-))

  Веднъж Любо Пенев ми беше запушил входа към гаража и като се появи не се фръцна а каза нещо от сорта на “Брато сори, ама знаеш как е тук в центъра”

 6. dz says:

  Имам нелоша история свързана с Киро. Като бачкаше още в ММ, бях 10ти клас, пълен загубеняк и с още 2ма съученици си вървяхме изтрещели и изпростели максимално вследствие на училището. Вървим си и на отсрещния тротоар – Киро. Посочваме го и се извикваме: “Това не беше ли оня гей от ММ”. Като ни чу, Киро тръгна да бяга здраво, а ние само за ташака бавно се правехме, че го гоним. Киро се скри във фризьорски салон. Това се случва в два на обед в Лозенец, а ние бяхме 3 доста мизерни, хилави и тъпи копелета.

  • Радослав says:

   dz, Страшна история!!! 😀
   Дай повече информация за себе си и още подобни случки, ако може!

 7. Ceko C. says:

  Пич, пий си хапчетата. И това е много добро, дето моя вандализъм е ок, ама на тоя другия …

 8. scanman says:

  Хех, съмнявам се, че средностатистически говнар ще събере смелост да криви чистачките на Х петица, преди да го направи трябва да се е усрал. Ама да речем че ги е изкривил, оня дудук, дето е пубична личност за къв хуй ще бие някъв мухльо, дето не знае на чии ора е? Изобщо цялата история е както ти викаш сери се на нея и продължавай, ебаси…

 9. ivgin says:

  “Мисли за мен като за колега с черен джип БМВ” е реплика, с която ще останеш в историята 🙂

 10. Nerv3n says:

  Подкрепям на 100%. Много мразА в моя квартал да ми паркират по тротоарите. Ситуацията обаче е идеална за хейт, защото от едната страна имаме шибано парвеню като Константинов, а от друга нефелен глист хипстЕр екоталибан Киро, дето и два шамара са му малко, а от три ще е в будна кома. Просто и двата типажа адски много привличат заслуженото презрение на (все още) нормалните българи и можем само да изпитаме задоволство, когато хвърлят плюнки един срещу друг.

  П.П. Максим Бехар на кафево!

 11. Stan says:

  Аз само недоумявам тоя орангутан Константинов как не се светна, че няма как да си взема детето от детска градина в събота. Само за тая част от историята му заслужава някой да го плесне с кур в челото. Останалото е цирк за четене в работно време.

  Очаквам всеки момент Максим Бехар да пише коментар тука – тоя е с пуснат интернет скенер настроен да търси “Бехар% Максим” и ако само пръднеш пред компютъра със звук наподобяващ името му ти е гарантиран отговор.

  • Кра says:

   19 май(събота) беше официален работен ден, а също и учебен(дет. градини, училища и т.н.) Така че тази част от историята май е единствената вярна. Останалото вероятно е тук-там поукрасено за повече драматизъм.

   • Stan says:

    Oh snap, вярно! Тотално изключих, че в бг беше работен/учебен ден. Ок, спестяваме му кура в челото за съботата. 🙂

 12. nname says:

  бая си изписал по темата, точно до на майка й пичката си я разровил, самоквалифицираш се като трол от третия тип 🙂

  откакто се качи на X3 много взе да си чувствителен по темата 🙂

 13. marksman says:

  Извинявам се много ама Вие явно много сте изтрещяли/изнервили щом паркирането примерно сутрин Ви създава целодневни НЕРВИ.Има и малки областни градове с доста бърз интернет :-),места за паркиране и други екстри.
  Ебахти и поста , ебахти и коментарите.
  Ако целия Ви ден зависи от сутрешното паркиране ,май добре че се отказах от София.
  Чета си тука , ама това ми дойде малко в повече.
  Айде поздрави и дано утре се наредите.
  Поздрави

 14. miss sixty says:

  Явно доста съм изпуснала, защото прочетох много внимателно поста и всички коментари, но така и не разбрах кой е Киро и кой е Юлиян.

 15. Такъв си беше той — странен, но иначе бе голям мъжкар. Преди да открадне за Поли прословутите 600 килограма кокаин, беше стигнал под нулата. До такава степен го бе закъсал, че една вечер се явил пред Поли да му иска пари за лекарства за болните си деца. Поли, който бе особен вид злодей, освен че не обичаше да дава никакви пари назаем, много мразеше аутсайдерите. Същата вечер определил Кирчо като такъв и го прогонил от дома си. Поли смяташе, че на него такова нещо никога не може да му се случи, или ако му се случеше, нямаше да търси подаяние. Щеше да излезе на улицата и да ограби първия попаднал пред очите му тузар. „Ако нямам оръжие, ще му разкъсам гърлото със зъби и нокти!“ — твърдеше той. В последствие, когато Киро му достави кокаина, го прие на драго сърце и дори не се сети да му се извини за това, че навремето го бе изритал.